Nova tema u kojoj mozete raspravljati opcenito o Vip TV-u
Pinned Vip TV pričaonica
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Jel ima šanse da vip ponudi satelitsku tv u nekom paketu tipa vip trio ili je to rezervirano samo za iptv?
-
Pozdrav.Sada sam dobio od vipa obavjest da će mi mjenjat opremu za digi. Kontaktirati će me tokom 9 mjeseca.VU+Duo HD
DM 500S
DM 7000S
HRT -
evo dosla obavjest i kod mene
-
Znaci ipak se zakuhava nesto ozbiljno
-
On 6 March 2013, 100% of DIGI satelitska televizija d.o.o (“Digi TV”), a provider of satellite television services, was acquired in the segment Croatia for a total consideration of EUR 0.9 million.
Izvor:
_http://www.telekomaustria.com/ir/current-results.php -
ja jutros u čovjeka montiro vip sat došla mu oprema na kućnu adresu humax resiver i nagra kartica naručio čovjek prije 7 dana i ovo mu poslali pa mi ništa nije jasno a ovdje se piše prelaze na 16
-
Zasto frekvence nisu vise aktivne??
I zasto su maknjene sa king of sat???
Mislim da se nesto drugo događa u pozadiniDreambox7020
Dreambox 800se
Neotionbox501
Samsung DSR9500Viaci2x-u penziji
Motor Strong HH120
Tanjur90-lnb-Humax0.3
Wave Frontier T90 42E,39E,31E,28.2.E,26E,25.5E,23E,19E,16E,13E,10E,9E,7E,4.8E,3.0E,0.8W,4W,5W,8W -
a sta to ???
-
vulevule wrote:
ja jutros u čovjeka montiro vip sat došla mu oprema na kućnu adresu humax resiver i nagra kartica naručio čovjek prije 7 dana i ovo mu poslali pa mi ništa nije jasno a ovdje se piše prelaze na 16
Šta ima bit nejasno prelazi se na 16 e do nove godine, od rujna počinje službena kampanja, normalno da su mu to poslali kad još nije službeno ništa objavljeno, triba je pričekat jesen i gotovo. -
a što bi do jeseni gledo crn ekran nevidi čovjek uopće zemaljski signal
-
Evo dobio i ja obavijest. Hoću li samo dobiti novi prijemnik ili će netko doći okrenuti antenu na neki drugi satelit?
Do kada ostaje cijena pretplate 45 kn mjesečno? -
Nesto se zaista cudno desava.A samo oni iz vipa znaju sta rade.Ako je covek dobio humax risiver onda je to zaista cudno,zbog toga sto se toliko pricalo o tim hd risiverima.A i kartica je nagra.Ko ce ga znati sta rade.
-
neznam sto se tocno dogadja ali ako namjeravaju preci na 16 trebat ce hd receivere jer testirali su dvb-s2 transpondere, oni se ne mogu gledati s ovakvim digi dvb-s receiverima, osim toga testirali su i hd uslugu tj kanale, testirali su conax kodiranje, ako budu mjenjali digijev sd receiver za novi hd receiver vjerojatno ce mjenjati i kartice i uparivati ih s receiverom, bilo bi totalno neisplativo da krenu na 16 istok a da krenu s dvb-s transponderima kao total, to bi bilo uzasno neisplatljivo, vidjet cemo jos, ja se nadam da nas puno iznanadjenja i to nadam se ugodnih ocekuje do nove godine i od total tv i od vip sat i od maxtv na satelitu, bar se nadambojana za predsjednika
-
Ladno će pokrenuti DVB-S2 na 16E i za nove korisnike HD prijemnik i upareno, a ostaviti stare na 0,8E sa SD prijemnikom u nagri, pa ih polako prebacivati na 16E.
Izgleda da će to potrajati malo duže od nove godine... -
ovo zvuci kao izgledno kao sto si napisaobojana za predsjednika
-
Jedno je sigurno.Na toru vise nece biti ubacen ni jedanj kanal u ponudu vipa.To je sto je,dok nesrede sve sa 16w.
-
greska u prijasnjem postu, mislis na 16e a ne na 16w kako je napisano?bojana za predsjednika
-
Ma da.Slucajno sam pogresio slovo.:)
-
Koliko vidim opet su aktivne frekvencije na 16 E, samo sto si izgleda malo smanjili signal,nije vise one jacine kao na pocetku.Nikakvih promena nema, conax kodiranje, identifikacije su i dalje TEST ..2X VU+ZERO
Fuba 90 cm dish
39.0 E-28 E-23.5 E-19 E-16 E-13 E
Centar 19 E
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0