Amiko 8260+ Combo (DVB-T2 / S2 / C)

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Amiko 8260+ nakon samo 2-3 mjeseca ??? korištanja stao. Točnije uključi se i restarta i tako u nedogled. Znao bi se on restartati od prvog dana jednom u danu ili jednom tjedno ali tome nisam pridodavao pažnju.

   Dakle oborio je rekord u kratkoći trajanja. Sada ćemo vidjeti kakva je Amiko podrška i da li će biti sve u redu s ostvarivanjem jamstva. Šteta receiver je imao potencijala...
  • Pokusaj ubacit sw preko null modem kabla RS232 ovako:

   1.Resiver treba biti iskljucen
   2.Povezati PC i RESIVER sa null modem kablom.

   3.Pokrenuti odgovarajuci loader
   4.Kliknuti na "Browse" i odabrati odgovarajuci sw
   5.Kliknuti na software koji ste vec izabrali, zatim kliknuti "Open"
   6.Izabrati "Serial COM port" koji koristite
   7.Izabrati "all sw + bootloader"
   8.Kliknuti "Next"
   9.Ukljucit resiver u struju i ako je sve uredu onda ce poceti sa uploadom software u resiver
   Kada zavrsi upload kliknuti na "Finished"

   Na ovaj nacin mozes rijesit stalno resetovanje,izuzev ako ti takdje instalacija sistema tj.kablovi negdje neprave spoj,jer i to zna resetovat resiver...
  • Hvala upalilo je sa ponovnim flashanjem više se ne ruši tj više se ne resetira. Pitanje je do kada? Razocarao me je Amiko sa kvalitetom. Bojim se sada staviti natrag Starlight softver jedini sa citljivim bijelim fontom jer je pitanje da li ce opet loše raditi. Inače prije se resetirao i sa originalnim i sa dekolte softverom i sa starlight.
  • Uzeo sam ovaj receiver za sada mi se čini solidan stroj, ali me muči da loše radi streaming na android tablet preko big2small aplikacije, a to mi je prilično bitno. Uglavnom gore je HD8260_2.3.65_emu. Kanale teško učita app na tabletu, kanalu treba i 20 sec da se pokrene, neki kanali se ne žele uopće učitati uglavnom jako loše, na Alienu2 mi je to radilo puno bolje. Jeli nekome radi kako treba ili bi možda trebao pokušati s nekim drugima softwareom ? Na tabletu su mi za sada Ali Big2small i Amiko Stream app, ali na obje se javljaju isti problemi... Nije stvar do tableta, jer se isto događa i na mobu.
  • Pozdrav,
   Imam jedan problem sa ovim risiverom. Kad ostavim uređaj upaljen preko noći na neki t2 kanal, ujutru me dočeka zamrznuta slika. Kanale mogu da menjam ali nema ni slike ni tona samo crni ekran i info o kanalu. Imate li neku ideju šta bi moglo da bude problem? Probao sam sa raznim fw ali se ne menja situacija.
   Kad restartujem risiver sve bude ok dok ga ne ostavim da duže bude na t2.