Novi kanali u ponudi Blicneta

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Novi kanali u ponudi Blicneta   Bosansko-hercegovački kablovski operater Blicnet proširio je svoj osnovni digitalni TV paket. Najnoviji kanali u ovom paketu su Pink World Cinema, Pink Serije, Pink Show, Pink Kuvar i Pink Super Kids. Cijena mjesečne pretplate na osnovni paket je ostala ista, 18KM. U sklopu specijalne ponude, svi oni koji se pretplate na Duo paket digitalne TV i internetom do 31 maja platit će samo 23KM mjesečno (uobičajena cijena je 38/mjesečno) za obje usluge tokom prve godine.

   (media-sat.net)
  • Da nebih otvarao temu jer je ova vezana za Blicnet kablovsku mrezu. Ima li na forumu onih koji koriste ovu kablovsku mrezu da mi daju odgovor?
   Ako si korisnik analogne tv Blicnet-a i kupis tv sa dvb-c tjunerom, da li bez ikakve naknade mozes gledati sve kanale iz digitalnog paketa?

   Pitam ovo jer Elta kabel ovo dozvoljava pa me zanima da li Blicnet dozvoljava? Hvala

   Pozdrav!
  • Hvala na odgovoru ali očito nisi shvatio moje pitanje. Znam da svi noviji tv aparati imaju u sebi ugradjen i analogni i digitalni prijemnik ali ako npr imam analognu kablovsku (a preko tog kabla ide i digitalna televizija) pa me zanima sada kada bi skenirao digitalne kanale da li bi ih mogao gledati bez ikakve naknade. Kanali u digitalnoj mreži u Blicnet-u podjeljeni su u različite pakete.
  • Noviji aparati nemaju analogni nego samo digitalni tjuner o tome ti pričam. A ako je podeljen u pakete logično da ne bi mogao gledati sve jer su valjda zaštitili. Jedino free koje obično svaki provajder sam ostavi kao primer sbb u srbiji 17 kanala.

   I sbb se moze gledati samo na digital tjuneru a u zgradi imam oriključak i za analig gratski cabl koji uopšte ne moze da radi na cabl digital tjuneru.

   Zato imam i analog tv kartu pa na njoj radi analogni.
  • Digitalna televizija – Uvođenje novih TV kanala   Planirani radovi radi uvrštavanja novih programskih sadržaja

   Poštovani korisnici,

   Zadovoljstvo nam je najaviti uvrštavanje velikog broja novih kanala u programsku šemu kablovske digitalne televizije. Ubrzo ćete na svojim malim ekranima gledati nove programske sadržaje velikih svjetskih i regionalnih televizijskih kuća.

   Srećni smo što ćemo uz nove digitalne TV kanale SD formata u našu programsku šemu uvesti i nove HD kanale sa vrhunskim kvalitetom slike i zvuka.

   Zbog toga ćemo u srijedu, 20.04., u 00.30 časova, početi sa izvođenjem neophodnih radova u programskoj šemi, a novi TV kanali koje ćete nakon toga moći pratiti su:


   ID Xtra (Investigation Discovery Xtra)
   DTX (Discovery Turbo Xtra)
   Mezzo TV
   Deutsche Welle
   RTG INT
   Animal Planet HD
   ID Xtra HD
   Discovery Science HD
   DTX HD
   Balkanika HD
   Kontakt TV

   Uvođenje novih Discovery kanala uzrokovaće promjene pozicija pojedinih TV kanala koje već distribuišemo u našoj šemi jer je kompanija Discovery Communications Europe Limited, koja je distributer Discovery kanala, zahtijevala distribuciju na tačno određenim pozicijima.

   TV kanali Discovery ID i Discovery World će biti zamijenjeni TV kanalima ID Xtra i DTX.

   Završetak radova je planiran istog dana u jutarnjim časovima.

   Molimo vas da poslije toga preskenirate svoje TV prijemnike da biste gledali nove kanale, u zavisnosti od paketa TV kanala koji ste izabrali.

   Za dodatna pojašnjenja u vezi skeniranja TV prijemnika možete pozvati našu Tehničku podršku na broj 051/921-000, taster 1.