dobo vece forumasi kako skinuti Subsupport plugin ili odakle i kako ga instalirati u dream box hvala!!
DDamir subtitle player v4.01
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Eto izvoli.
Ubaci se u /tmp i instaliras daljincemMAY THE FORCE BE WITH YOU!
Gatam sat. drivere na grah, proričem CS na tarot karte, bioenergijom otklanjam probleme s boxeva, centriram antene telekinezom!
-
kad pustam film Koji nije od pocetka, i zatim skidam prevod, ne podudara se vreme. Sad neznam dali zuruí ili kasni. Kako sve ujednaciti?
Hvala -
Jedino da pratis sta pricaju, toliko engleski verovatno znas.
Recimo na nemackom Sky-ju se uglavnom gadjaju do 15-20 sekundi, na Moviestaru znaju dosta da beze i do 2 minuta itd ... uslovno pricam jer zavisi i do samog titla po kom ripu je radjen.
Koliko sam primetio ne rade titlovi.com, opensubtitles radi kao i podnatpisi, trebalo bi kontaktirati autora da napravi fix za titlove.com, ne veujem da mu je to preveliki problem, slicno je to kao i za Kodi.profesionalno obaram imidze na linux based risiverima - ne naplacujem, radim iz hobija -
@g.Freon hvala za link instalirao sam ali mi neda skidati titlove stalno je na nula posto jel moze lagane upute kako funkcionira doticni plugin thx
-
Nema specijalnog podesavanja (osim jezika i velcine te boje teksta). Sve je automatski.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Gatam sat. drivere na grah, proričem CS na tarot karte, bioenergijom otklanjam probleme s boxeva, centriram antene telekinezom!
-
WeTek Play, E2 Mnigma 0.3 final + Kodi 16.1.0 pzc
SkyStar S2, Aeromax T/T2/C, DVBViewer pro (licensed)
Super Jack 12"/42e-30w, Moteck-DiSEqC 1.2 - 60 position
Al/1.25m, Black Premium Ultra - single 0.2dB -
Covjek je instalirao subsupport i ne pita za DDamir-a.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
I ja sam se malo igrao,dok nije sve proradilo.
Prvo stoji samo engleski,pa dodaj nase jezike(dva mozes).
Sto kaze Freon..sve je automatski.
Jedini problem je ako u opensubtitles ili podnapisi nema naziva tog filma,zato ti je stalno 0%,meni se to desavalo na poljskim kanalima,jer ga epg ne vidi dobro,njihova slova i jezik-ko ruski.Jedino ti ostaje da ukucas rucno original naziv ili na engleskom,tad ga mora videti.To je to.. -
Dali se SubsSupport može upotrebljavati bez upotrebe servera? Ako skidam sa Opensubtitles ili Podnapisi titlove ručno ih kod Damira mogu ručno staviti po želji ili u /etc/ddsubt (po defaultu) ili na hdd. Dali je kod SubsSupport-a to moguće?
-
Moguce je, ukoliko nisi mjenjao putanju za titlove - stavis ih u /tmp i pozoves ih zutim kroz subsupport DVB player.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
uglavnom nece skldati titlove , obrisao sam damira ja sam imao staru verziju 3.29 jer mi je OE1.6 , nemoze li ovaj plugin samostalno raditi bez damira
-
Nesto tebi drugo ne valja. Stavi image nanovo.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
Da li ima netko da je instalirao na newnigma 2 ovaj player?
-
ja sam instalirao na dm500hd
3.29 verzija
Ne radi download subs nijedan server (ni titlpvo.com, ni oprnsubtitles) ja rucno dodam titl u rtc/ddsub i pokremem na plavo dugme. -
zasto 3.29 zar ne moze 4.01 i zar u dm500hd nema oe * 2.0 image pith 2.7
-
kidjej wrote:
ja sam instalirao na dm500hd
3.29 verzija
Ne radi download subs nijedan server (ni titlpvo.com, ni oprnsubtitles) ja rucno dodam titl u rtc/ddsub i pokremem na plavo dugme.
Pozdrav depoljak! -
nije htjelq proci instalacija novije verzije 4.01
Znam za subsupport ali odavno vise ne koristim dm za.filmove, nego kodi.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0