Danas sam dobio ovaj daljinski upravljac (ak59-00140a) za svoj televizor i sve radi kako treba osim jedne stvari:
Ne mogu izaci iz teleteksta,mogu izaci samo ako ugasim tv pa ponovo upalim...
Hvala unaprijed.
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
borg_ri wrote:
nemam takav daljinski, ali probaj pritisnuti više puta dugme TXT i vidi dali se mijenja prikaz teleteksta, pa tako u jednom od koraka i izlazak iz istog
dxdy wrote:
a tipka TV (social)?
TXT tipka ni na starim daljinskim samsunga nije bila za izlaz (zatvaranje) teleteksta
dvlajkovic wrote:
EXIT taster?
acoczv25 wrote:
Ma pokusao sam sve i kad pritiscem dugme ttx moze da prepolovi teletekst ili da pisu samo slova ali nikako ne moze izaci iz teleteksta
mstevanic wrote:
acoczv25 wrote:
Ma pokusao sam sve i kad pritiscem dugme ttx moze da prepolovi teletekst ili da pisu samo slova ali nikako ne moze izaci iz teleteksta
Kod mene na ovaj način se izađe iz funkcije teletext...naravno 3-4 puta moram pritisnuti dugme,1x full ekran,2x pola,3x text na slici,4x za izlaz...
driver wrote:
Logitech harmony. Ima ih polovnih za male pare. A mozes ih programirati i za tv, sat resivere, klima uredjaje, audio pojacala.
Banijac wrote:
Superior daljinski se pokazao jako dobar.Može se programirati za jako puno lcd-a,plasmi, risivera...A može se i kupiti Superior za LG ili za Philips.Također i za Sony i Samsung.Ima ih u mnogim firmama , od ekupi,Chipoteke,Hgshop...