Najnoviji modeli Vu+ imaju taj tuner ali još uvjek ne podržava multistream kanale. Sad se najviše isplati uzeti Vu+Zero 4K za smiješno mali novac.
Pinned Ultra HD /4K
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
To bi onda samo značilo da što je oštampano S2X nema veze sa S2X , a što triba čekati da se uključi ta funkcija ako tuner je predviđen za S2X ?Ovaj post je poslan sa Motorola Z3 bez korištenja Tapatalk :)
-
I još to da multistream nije isto što S2X . S2X je DVB standard , a multistream pakovanjeOvaj post je poslan sa Motorola Z3 bez korištenja Tapatalk :)
-
dvlajkovic wrote:
Hihi, čuj ko mi kaže
XYZ
ZGEMMA H7S 4K-HEVC LINUX STB
AMIKO DM3800
GIB - 100 cm
INVERTO ultra black single
74,9E do 45W
IZ DNA DUŠE MRZIM POKVARENJAKE I ULIZIVAČE!!!!
Oprostite za sve greške u pisanju. Hrvatski ipak nije moj maternji. Hvala. -
Vidim. A ja sam više kazao retoričkim pitanjem nego što sam pitao kazavši to.TBS Professional DVB-S2 tuner cards ● Dish 1.80m Prime focus ● Inverto Single Flange Pro Black Ku-band LNB ● C-band LNB
-
Stižu UHD kanali, i to za dž!
19.2E - 11287 V - SR 22000 - FEC 2/3 - DVB-S2/8PSK - BitRate 18,95 Mbit/s - UHD - FTA
ID: QVC UHD
Konačno da gledamo nešto kvalitetno, vredno i pogodno u UHD (eng. Quality Value Convenience)!
Prodaju i UHD tevelizore, pa je ovo dobra prilika da vidimo kvalitetno prikazane UHD TV u baš visokoj reziTBS Professional DVB-S2 tuner cards ● Dish 1.80m Prime focus ● Inverto Single Flange Pro Black Ku-band LNB ● C-band LNB -
Vidim da nije još javljeno, ali na 30W 11262 H DVB-S2/8PSK 30000 3/4 ide Discovery 4K demo. Mislim, da nema ni jednog receivera koji može da reproducira zvok kod tod kanala, jedino DVB kartice. Bitrate oko 18,5 Mbit.Laminas 120 cm 75°E-45°W
ClarkTech Diseqc HH390
IBU Single LNB white mod
Octagon SF4008 4K (OpenAtv 6.3) -
Nije fora u dvb-s2 karticama.
Fora je u komputeru.
Kartica samo prosledi audio i vidoje na PC, a komp onda uzme potrebne codece pa prikaže sliku i pusti zvuk.
Konkretno taj kanal ima ID: Demo 3.
A što se pomenutog zvuka tiče on je StreamType: ISO/IEC 13818-7 Audio with ADTS transport syntax (ili prostije: AAC sa ADTS mux-om).
Sa MPC-HC playerom radi bez 'blema.
Snimio sam ceo taj D4K demo, pa ako nekog zanima, evo ga ovde za download > linkTBS Professional DVB-S2 tuner cards ● Dish 1.80m Prime focus ● Inverto Single Flange Pro Black Ku-band LNB ● C-band LNB -
dvlajkovic wrote:
Stižu UHD kanali, i to za dž!
19.2E - 11287 V - SR 22000 - FEC 2/3 - DVB-S2/8PSK - BitRate 18,95 Mbit/s - UHD - FTA
ID: QVC UHD
Konačno da gledamo nešto kvalitetno, vredno i pogodno u UHD (eng. Quality Value Convenience)!
Prodaju i UHD tevelizore, pa je ovo dobra prilika da vidimo kvalitetno prikazane UHD TV u baš visokoj rezi
Ne razumijem čemu takav sarkazam??? Pa nitko te ne tjera da kupuješ 4K resiver ako to ne želiš.
-
A što tebe "pogađaju" moje reči upućene onima koji ne razumeju pravo stanje stvari - da nema potrebe kupovati, bar ne za sada?
Da nisi možda u lancu prodaje tih "neophodnih" 4K prijemnika koji zapravo nikome ne trebaju, jer već sada to sve može da se gleda u 4K i bez tih risivera?
Žalim slučaj, samo pišem onako kako jeste, dopadalo se to nekome ili ne.
Ako te nerviraju moji, kako ti veliš "sarkastični" napisi, a ti budi iznad toga i slobodno ignoriši reči malih, običnih ljudi.
Šta mi znamo o svemu tome kad ionako nemamo para, jel da?
I samo troši pare - Pa niko te ne tera da promisliš pre kupovine ako ne želiš.TBS Professional DVB-S2 tuner cards ● Dish 1.80m Prime focus ● Inverto Single Flange Pro Black Ku-band LNB ● C-band LNB -
humaxboy wrote:
Mislim, da nema ni jednog receivera koji može da reproducira zvok kod tod kanala, jedino DVB kartice.
to je ono sto @Vlajko uvijek ponavlja VU duo nije 4k,tv isto nije 4k a sve piči bez problemaTT 1600
TBS 5925
Blind scan pro
Gibertini 1,5 m
-
dvlajkovic wrote:
A što tebe "pogađaju" moje reči upućene onima koji ne razumeju pravo stanje stvari - da nema potrebe kupovati, bar ne za sada?
Da nisi možda u lancu prodaje tih "neophodnih" 4K prijemnika koji zapravo nikome ne trebaju, jer već sada to sve može da se gleda u 4K i bez tih risivera?
Žalim slučaj, samo pišem onako kako jeste, dopadalo se to nekome ili ne.
Ako te nerviraju moji, kako ti veliš "sarkastični" napisi, a ti budi iznad toga i slobodno ignoriši reči malih, običnih ljudi.
Šta mi znamo o svemu tome kad ionako nemamo para, jel da?
I samo troši pare - Pa niko te ne tera da promisliš pre kupovine ako ne želiš.
Nisam u nikakvom lancu prodaje, ali šta fali uzeti npr Vu+Zero 4K koji ima smješno malu cijenu u odnosu na ono šta on nudi???
I nisam nikoga prozivao za njegove financijske uvjete, a ja ukoliko si to budem mogao priuštiti sigurno ču to i učiniti bez obzira na to koliko če biti tih 4K kanala za gledati. -
po meni je jedino opravdano kupiti 4k box jedino ako covjek nrma full hd boxa, tek ulazi u vode sat televizije ili mu se pokvario postojeci full hd box.
Iako ako neko ima love, sto da ne.
Ljudi voze bmw 5 noviji pa se nakon 3-4-5 godina odluce uzeti x5 iako je model koji posjeduju super ispravan. -
trt 4k
Arsenal - CSKA
upravo live -
-
da li je na tom kanalu audio turski ili ima i engleska verzija?
-
samo turski
-
NASA UHD i HD
13.0E
11373 H - SR 27500 - EC 3/4 - DVB-S2/8PSK - BitRate 14,75 Mbps - FTA
Samo da ostane tu, i ko BogTBS Professional DVB-S2 tuner cards ● Dish 1.80m Prime focus ● Inverto Single Flange Pro Black Ku-band LNB ● C-band LNB -
RTL UHD
Njemacki RTL UHD od 28.04.2018
Satellit: ASTRA 1KR, 19,2 Ost
Frequenz: 11391,25Mhz (Horizontal)
Symbolrate: 22.000 Ms/s
Datenrate: 20 Mbit/s
FEC 5/6 -
Rade već
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0