- Pozdrav
- Upravo sam dobio info da mi je no-ip host ugasen zbog krsenja regulativa i propisa.
- Savjet?
- Sta da radim?
Ugasen no-ip
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Kupi domenu, a s no-ip se pozdravi.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Gatam sat. drivere na grah, proričem CS na tarot karte, bioenergijom otklanjam probleme s boxeva, centriram antene telekinezom!
-
kakvu i gdje, moze mala pomoc, hvala
-
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Gatam sat. drivere na grah, proričem CS na tarot karte, bioenergijom otklanjam probleme s boxeva, centriram antene telekinezom!
-
da li ovuuslugupodrzavaju routeri za update hosta, ili plugin za dreambox?
Hvala -
Ne.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
onda mi nista ne znaci, kad imam dinamicku ip koja se mijenja svakih 24 h
Ima li neka opcija, koju uglavnom podrzavaju routeri ili enigma2 plugini a da je besplatna, naravno sa opcijom da nisu rigorozni po pitanju copyright infingement?
vec su mi poodavno dydns ugasili a evo sada i no-ip. -
Za domacu upotrebu ti ne bi ugasili ni dyn, ni no-ip. Zakupi si VPS i host name, pa si miran.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
-
zasto nece da prikaze sliku ?
-
Sliku uploadaj direkt.
Samo mogu ponoviti da za domacu upotrebu ne kinu uslugu. Ako dobiju prijavu kinu ju odmah. Prijavu dobe na osnovu razmjene ili objavljivanje hosta...
Meni su bili ubili dyn i nema vracanja.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
ako zakupim domenu na 1and1 kako da radim update hosta, ako imam dinamicku ip i ne znam kad ce se ip promjeniti a router nema 1and1, samo dyndns i no-ip i neke njemacke
-
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
imam opciju anydns opciju u routeru
Da li tu mogu ukucati da se updatuje taj freedns na linku sto si poslao? Ili mozda u inadyn updater pluginu za enigma2? -
ne znam.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
kako ti update radis, ili je kod tebe staticka?
-
Staticka IP.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
I vps mogu blokirati kao i staticku ip policay javi vps pruzaocu i blokiraju vps i ugase ga a kod svakog uspostavljanja vps pisu pravila sitnim slovima sta nesmeWeTek Play, E2 Mnigma 0.3 final + Kodi 16.1.0 pzc
SkyStar S2, Aeromax T/T2/C, DVBViewer pro (licensed)
Super Jack 12"/42e-30w, Moteck-DiSEqC 1.2 - 60 position
Al/1.25m, Black Premium Ultra - single 0.2dB -
Naravno sve moze, ali i ne mora.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
@freaon tebi ne treba host uopste, imas staticku i uzivaj, nju koristis kao hostname
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0