pomoć ili predlog za image - početnik
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
znači, trebaš loader SSL87F i naravno odgovarajući image za taj loader (openpli, newnigma, dreamelite)... više ne pratim što je novije od svega toga, ali u suštini pazi na SSL loader i image da odgovaraju
- I spent half my money on computers, smartphones, satellite tv, alcohol and girls... The other half I wasted.
- nešto "mojih" picona Picons 220x132 transparent (5444+)
-
da li prilikom ubacivanja preko browser-a ubacujem prvo SSL ili image
-
prvo ssl i to 84f.
evo ga:
filedropper.com/dm500hd-ssl84f
A onda image i to ovaj (jedini OE 2.0 za taj box):
filedropper.com/dm500hd-pbnigma-vx-30-1-20140610experimental
ili:
workupload.com/file/qqhxMLiR
Moguće je da ti ssl ni ne treba, samo image. Meni je prošlo i bez ssl.DM500HD Gigablue X1
Hirschmann 110, Triax 80
0.8 4.8 13 16 19 23 28The post was edited 1 time, last by belairprefect ().
-
samo da potvrdim proceduru kada budem ubacivao image preko browser-a, prvo SSL ubacim pa flesh zatim back na strelicu ubacim image opet flash pa onda tek reboot
-
Da. Ma ne možeš pogriješiti.DM500HD Gigablue X1
Hirschmann 110, Triax 80
0.8 4.8 13 16 19 23 28 -
Davno bese ne mogu da se setim ali mislim da ni ja nisam ubacvao ssl nego samo imidz, valjda u njemu sadrzi.
Takodje preporuka za taj imidz zato sto nema drugi OE2.0profesionalno obaram imidze na linux based risiverima - ne naplacujem, radim iz hobija -
Ima jos OE 2.0 imagea. Potraziti na sat-universe. OpenPLI za taj box (4.0) izbjegavati, ne radi dobro.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Gatam sat. drivere na grah, proričem CS na tarot karte, bioenergijom otklanjam probleme s boxeva, centriram antene telekinezom!
-
Za ferrari? Tražim tamo pa ništa nisam vidio. Može u privat?DM500HD Gigablue X1
Hirschmann 110, Triax 80
0.8 4.8 13 16 19 23 28 -
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Gatam sat. drivere na grah, proričem CS na tarot karte, bioenergijom otklanjam probleme s boxeva, centriram antene telekinezom!
-
DM525HD Combo:OpenAtv 6.1
DM7000:Gemini 4.70 -
Mozda covjek nije regan pa evo mu da mu skratimo muke po preporuci @Freona
mediafire.com/file/qcoajyddmna…i-20170221-Houara.nfi.zip
Black Hall image -
da li za black hole treba ssl i ako treba koji
-
-
Ovaj Black Hall je noviji od prethodnog pa mozes i njega da probas.
mediafire.com/file/dqz94yx26zt…d-20170502-Houara.nfi.zip -
isti SSL ide
-
-
Ubacis bilo koj noviji (ako vec nije) SSL 84F ili 87F i ubaci image.
Nije to raketna znanostMAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
A gdje ste vi na ovoj kartici vidjeli koji je SSL? Zar nije da se mora ubaciti baš onaj SSL za koji je predviđen prijemnik? Ili se varam?
-
Kad je reciver u program modu - pise na njegovoj web strani koji je ssl.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Users Online 7
7 Guests