Citao sam po forumu da sat anteni ne smeta ako je ispred nje zgrada drvo itd.Ali ispred moje antene je stablo s krosnjom i cim je lisce ja nemam prijam signala.
Zasto sateliskoj anteni smeta krosnja za prijam signala
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
pa pomeri antenu ili oseci drvoWeTek Play, E2 Mnigma 0.3 final + Kodi 16.1.0 pzc
SkyStar S2, Aeromax T/T2/C, DVBViewer pro (licensed)
Super Jack 12"/42e-30w, Moteck-DiSEqC 1.2 - 60 position
Al/1.25m, Black Premium Ultra - single 0.2dB -
Jurica555 wrote:
Citao sam po forumu da sat anteni ne smeta ako je ispred nje zgrada drvo itd.Ali ispred moje antene je stablo s krosnjom i cim je lisce ja nemam prijam signala.
Topfield TF7700HD PVR
Smartmeter S20 HD
Dr.HD 1000S
Android Box MX 10 4.2.2
4K Sony KD 43 XF 7596 -
Jurica555 wrote:
-
Hvala kolege,ma ja bi nju rado stavio negdje drugdje ali nemrem,znaci s druge strane kuce nema drveca,jer postoji da mogu nekako s druge strane kuce uhvatiti signal astre 19,2 e
-
odgovor ti se sam nameće. ako ne smeta zid od zgrade onda možeš.
možeš i na dishpointer.com namjestiti svoju lokaciju i odaberi satelit pa ćeš vidjeti po zgradi da li smeta ili ne- I spent half my money on computers, smartphones, satellite tv, alcohol and girls... The other half I wasted.
- nešto "mojih" picona Picons 220x132 i 100x60 transparent (5965) - 4.2.2019 update
- TotalTV 2x
- Zgemma H7.S
-
Hvala kolega,vidio sam da tu di je sat antena sad jedino u tom smjeru mogu imat prijam astre.Dosadan sam tu na forumu svima,kad me zeza to nemogu gledat satelisku antenu cijelu godinu.Ide mi to na zivce.
-
motorku u ruke
-
pogledaj ovdje (unesi podatke udaljenosti i visine prepreke, te elevaciju): satlex.net/hr/elobst_calc-para…y=by_e&d=10&h=15&e=37%2C5DM 500 HD Ferrari, OpenPli 4
T-90, ( 0.8w,1.9e, 13e, 16e, 19.2e, 23.5e, 28.2e, 39e)
diseq 8/1 Emp Centauri V1+terra -
Kolega neznam tocnu udaljenost,visina je mislim priblizno 20 metara.
-
Kolega kad to izracunam,kaj onda se moze napraviti,ako me razumijes kaj ocu rec.
-
pa ako je prepreka takva da ti ometa prijem signala morat ćeš premjestiti antenu ili se pomiri činjenicom da imaš slab signalDM 500 HD Ferrari, OpenPli 4
T-90, ( 0.8w,1.9e, 13e, 16e, 19.2e, 23.5e, 28.2e, 39e)
diseq 8/1 Emp Centauri V1+terra -
Znam kolega,neznam di da je premjestim,slikat cu pa cu tu stavit slike.
-
kolika je antena?
Moze antena da ide i na zid ako nema drugog mesta, moze i u dvoristu a moze i na terasi da se veze za terasu i da stoji kao kod mene 1.25m a čvrsto uvezana za 11 godina nije se mrdnula iako imam severni vetar koji ponekad udara.
Znači zadnja mogućnost zid. Utipla se i stoji bez greške.
Ne razumem ta komplikovanja kada komplikacija nema.WeTek Play, E2 Mnigma 0.3 final + Kodi 16.1.0 pzc
Kolega moj,antena stoji na balkonu na drzacu,sutra cu slikat da vidite.Nemoze ni moja mrdnut nikuda.Nije problem na zid pricvrstit,nego neznam di da je stavim,a sa imam cijelu godinu prijam.Antena ti je stara digi tv antena.
-
bilo gde na zid kupi sl l ugaoni podesi pod libelu- vinklu utipla i zid i montira ako ne moze na balkonu da se pomeri.
Bitno da ima cist pravac ka jugu bez prepreka.WeTek Play, E2 Mnigma 0.3 final + Kodi 16.1.0 pzc
-
stavio slike ne stavio mi tu ne mozemo videti gde ti je jug. Znaci čist pravac ka jugu i to je to.WeTek Play, E2 Mnigma 0.3 final + Kodi 16.1.0 pzc
Ja sam ipak stavio slike pa da vidite,snimit cu sutra video i sve objasniti di je jug i di treba antena stajati.
-
Ako možeš, slikaj izvana, tako da se vidi cijeli balkon, antena i drvo koje smeta.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0