Meiigoo S8 recenzija - 6.1 inch infinity display kao i kod Samsung Galaxy S8+

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Meiigoo S8 recenzija - 6.1 inch infinity display kao i kod Samsung Galaxy S8+

   Bok ljudovi :D

   kao i što sam naslov kaže budem vam predstavio Meiigoo S8.
   koji je prema nekima kopija ili klon Samsunga Galaxy S8+. Iako proizvođač ne navodi odnosno ne hvali se da je klon popularnog moba. Ipak sam dizajn i tehničke specifikacije naginja na tu stranu.   Shodno s time Meiigoo S8 ima 6.1 inch infinity display s rezolucijom: 2160×1080 pixels   I moram priznati da je ekran jednostavno rečeno brutalan. prikaz je jako dobar iz svakog pogleda. Također touch reagira vrlo dobro i može se sasvim normalno rukovati s njim.

   Nadalje kompletno kućište je napravljeno od metala što dodatno daje vrlo dobar dojam.

   Ukupno gledajući kvaliteta izrade je vrlo dobra za mobitel od 150$.   Po pitanju hardvera tu isto ne zaostaje previše iako naravno nema flagship hardver, ali neovisno o tome, hardverska kombinacija je dobra i moći ćete igrati igrice, gledati filmove i dr... Nema štekanja niti lagova kod korištenja.

   Meiigoo S8 ima dvije stražnje kamere gdje je glavna 13mpx dok sekundarna 5mpx. Pa po tom pitanju mogu reći da je kvaliteta fotki sasvim ok ali i očekivajuća za ovaj cjenovni razred.

   Prema navodima proizvođača ima ugrađenu bateriju kapaciteta 3300mAh, međutim nakon testiranja baterije s battery testerom ispada da baterija ima kapacitet oko 2700mAh. što omogućava jedan dan korištenja, znači u principu mobitel bi trebali svaki dan puniti ali to ne bi trebao predstavljati problem jer ima relativno brz punjač 5V 2A.

   Više informacija o Meiigoo S8 možete saznati ovdje: majordroid.com/meiigoo-s8-review-best-galaxy-s8-clone/