VIPNET ODLAZI U POVIJEST

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • VIPNET ODLAZI U POVIJEST

   Korisnici neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva,
   modema ili bilo kakve opreme, a sve usluge i dogovoreni procesi
   funkcionirat će kao i do sada. Tomato brend neće se mijenjati i u
   sadašnjoj formi nastavlja djelovati na tržištu. B.net će biti dostupan u
   okviru A1 ponude proizvoda i usluga, a Vip Metronet Business Solutions
   postati će A1 Business Solutions.
   A1 Telekom Austria Grupa vodeći je pružatelj digitalnih servisa i komunikacijskih rješenja u središnjoj i istočnoj Europi. Trenutačno posluje u sedam država pružajući usluge za približno 24 milijuna korisnika, a njihov je član već 19 godina i Vipnet. Budući da je A1 snažan brend koji pruža mobilna, fiksna, TV i podatkovna rješenja te rješenja u oblaku i OTT usluge, A1 Telekom Austria Grupa odlučila je prošle godine da A1 postaje jedinstveni brend za sve svoje kompanije, uključujući i Vipnet na hrvatskom tržištu.
   Prilagodba digitalnoj evoluciji
   Do kraja ove godine Vip brend će zamijeniti A1 brend, a Vipnet d.o.o. postat će A1 Hrvatska d.o.o. Od svojih početaka Vipnet stalnim ulaganjima i inovacijama značajno pridonosi razvoju i napretku hrvatskog telekomunikacijskog tržišta. A1 će nastaviti s ulaganjima u mobilne i fiksne mreže nove generacije i nove tehnologije omogućavajući stvaranje gigabitnog društva u Republici Hrvatskoj, a pod novim brendom A1 nastavit će pružati inovativna rješenja koja će odgovarati svim komunikacijskim potrebama korisnika, pomažući pri digitalnoj transformaciji hrvatske ekonomije i društva.
   ‘Prije devetnaest godina Vipnet je ušao na hrvatsko telekomunikacijsko tržište i pokrenuo tržišno natjecanje. Od tada pa sve do danas kompanija je prva na hrvatskom tržištu predstavila inovativne
   proizvode i usluge kao što su prva prepaid usluga, multimedijske poruke (MMS), videopozivi, usluga SMS plaćanja parkiranja vip.sms pa sve do 3G i 4G mreže. U manje od dva desetljeća Vipnet se iz mobilnog operatora transformirao u potpuno konvergentnoga tržišnog igrača koji nudi mobilne, fiksne, TV i ICT proizvode i usluge. Danas Vipnet više ne može biti samo telekomunikacijska tvrtka ili mrežni operator. Prilagodbom digitalnoj evoluciji koja se zbiva oko nas i sami se mijenjamo i postajemo digitalna tvrtka. S brendom A1 želimo i dalje biti pouzdan partner našim korisnicima te istodobno osnažiti njihove digitalne živote. U suradnji s našim korisnicima osmišljavat ćemo nova pametna rješenja zahvaljujući kojima će oni moći uživati u digitalnom dobu’, istaknuo je Jiří Dvorjančanský, predsjednik Uprave Vipneta.
   Nema problema za korisnike
   Uvođenje brenda A1 na sva tržišta A1 Telekom Austria Grupe ne samo da će osnažiti njenu poziciju na europskom telekomunikacijskom tržištu, nego će i omogućiti svim A1 korisnicima na svim A1 tržištima dosljedno i jedinstveno iskustvo brenda, ističe se u priopćenju Vipneta.
   Dodaju da će unatoč promjeni naziva, sva ranije stečena prava i obveze korisnika, poslovnih partnera, klijenata ili dobavljača ostati nepromijenjena i valjana, bez potrebe za izmjenama sklopljenih ugovora. Tako korisnici neće imati potrebe za zamjenom SIM kartica, brojeva, modema ili bilo kakve opreme, a sve usluge i dogovoreni procesi funkcionirat će kao i do sada. Tomato brend neće se mijenjati i u sadašnjoj formi nastavlja djelovati na tržištu. B.net će biti dostupan u okviru A1 ponude proizvoda i usluga, a Vip Metronet Business Solutions postati će A1 Business Solutions, dodaje Vipnet u priopćenju.

   izvor - net.hr
   ZGEMMA H7S(2 x DVBS2X,DVBT2(HEVC 265) multistream
   ZGEMMA H9.2H(DVBS2X,DVBT2(HEVC 265) multistream
   redline ts 140 super hd
  • Sada vidim da je to bila laž, barem kod mene. Od 29.09.2018. god. ne radi mi e-mail. Nazvao sam ih, sada već A1, dobio nekako tehničku službu ili podršku, svejedno, nakon pola sata čekanja, kad ono totalne neznalice. Vele da nas je dosta koji imamo taj problem i da jednostavno ne znaju uzrok tome. Pitam ih kada će se to otkloniti. Odgovor, nadamo se do kraja tjedna. I to je odgovor. Bitno da mi uredno uzimaju mejsečno lovu. Ne znam da li bi bilo dobro kontaktirati HAKOM ili možda direktno A1 Austrija, jer ovo je sramota.

   The post was edited 1 time, last by Tomcat ().

  • Sve to smo probali, ali ne radi. Prijava na web mail javlja poruku:

   Pogreška
   Prijava nije dozvoljena

   Pogreška
   Korisnik nije aktivan

   Nema veze da li je ime.prezime, ime prezime, ili ime.prezime@xnet.hr

   Imam Bnet od prvog dana. Mislim da ću pisat HAKOM-u i A1 Austriji, jer ovo je sramota. Kod mene u firmi u kojoj radim da se to desi samo jedan dan, dobiš otkaz.
   Trebali su sve to prije testirast na testnoj okolini bar dva puta, i tek tada pustiti to u produkciju. Čisti šlamperaj i amaterizam.

   The post was edited 1 time, last by Tomcat ().

  • meni nije došla nikakva obavijest i ulogiral sam se bez problema.sve je ostalo isto osim loga a1. oni nisu ništa mjenjali.kak je meni odmah prošlo.kod mene još uvijek stoji naziv vip u mailu
   ZGEMMA H7S(2 x DVBS2X,DVBT2(HEVC 265) multistream
   ZGEMMA H9.2H(DVBS2X,DVBT2(HEVC 265) multistream
   redline ts 140 super hd

   The post was edited 1 time, last by humaxxx ().

  • Ne, dobio sam obavijest od tehničke službe na gmail. Tamo su mi napisali ovaj novi server, ali svejedno, jer ne radi i ne radi. Išao sam na webmail.a1.hr, ukucao korisničko ime i lozinku i javlja iste poruke kao i gore napisane. Jedino ako mi nisu promijenili korisničko ime i lozinku. Napisao sam i email pod korisničko ime i opet isto. Od 29.09. nemam email.


   Pogreška
   Prijava nije dozvoljena

   ili

   Pogreška
   Korisnik nije aktivan
  • Dakle ovako.
   Iz tehničke službe sam dobio novu lozinku, ali tu nešto ne štima. Preko Chrome mogu na webmail, ali preko IE11 ne mogu. Kod susjeda bez problema otvara webmail preko IE11 sa njegovim i mojim postavkama. Isto tako najnormalnije svoje mailove otvara preko Outlooka (office 2007).
   Ja svoje mailove ne mogu otvorit preko Outlooka (office 2013). Stalno se otvara prozor i traži postavke koje su točne. Mislim bar bi trebale biti točne. Jako čudne stvari. :( :|

   Dodatak. Nakon 10 dana otklonjen problem. Došlo je do promjene korisničkog imena u postavkama.

   The post was edited 2 times, last by Tomcat ().