Uskoro novi sat-paket Telekoma Srbije na 23.5E

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Uskoro novi sat-paket Telekoma Srbije na 23.5E

   Kompanija Telekom Srbija će gledaocima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore obezbediti pristup najnovijem sadržaju koji će se emitovati sa orbitalne pozicije od 23.5E. Kompanija SES je danas objavila da je sa kompanijom Telekom Srbija, najvećim telekomunikacionim operaterom u Srbiji, potpisala višegodišnji ugovor koji podrazumeva uslugu više transpondera Astra satelita u svrhu pokretanja najnovije DTH (Direct-to-Home) platforme kompanije Telekom Srbija, čije će emitovanje u sve tri zemlje početi istovremeno, sredinom decembra. Telekom Srbija će uz pomoć nove DTH platforme emitovati više od 150 kanala, od kojih će i do 30 biti emitovano u HD formatu. Svi javni TV kanali u Srbiji takođe će biti dostupni putem ove platforme, što će gledaocima omogućiti kompletan izbor sadržaja dostupnog na tržištu. Dodatni kanali biće dostupni u „Free-to-Air” ponudi.

   Gledaoci će imati koristi od novih tehnoloških poboljšanja i u svojim domovima. Kompanija Telekom Srbija za ovu uslugu odabrala je „set-top box” prijemnike koji su po pitanju dekodiranja „cardless” odn. ne koriste smart-kartice, a za sve one koji ne poseduju prijemnu opremu, ova platforma će biti dostupna uz korišćenje male satelitske antene veličine 60 cm.

   Izvor: SES > link
   TBS Professional DVB-S2 tuner cards Dish 1.80m Prime focus Inverto Single Flange Pro Black Ku-band LNB C-band LNB
  • Ugovor Telekoma i SES-a, novi kanali u Srbiji, BiH i Crnoj Gori
   "Telekom Srbija" obezbediće gledaocima iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore pristup najnovijem sadržaju koji će se emitovati sa ključne orbitalne pozicije od 23,5 stepeni istočno kompanije SES.
   SES je danas objavio da je sa kompanijom "Telekom Srbija", najvećim telekomunikacionim operaterom u Srbiji, potpisao višegodišnji ugovor koji podrazumeva uslugu više transpondera Astra satelita u svrhu pokretanja najnovije DTH (Direct-to-Home) platforme "Telekoma", čije će emitovanje u sve tri zemlje početi istovremeno, sredinom decembra.
   SES i “Telekom Srbija” potpisali višegodišnji ugovor
   "Telekom Srbija" će uz pomoć nove DTH platforme emitovati više od 150 kanala, od kojih će i do 30 biti emitovano u HD formatu. Svi javni TV kanali u Srbiji takođe će biti dostupni putem ove platforme, što će gledaocima omogućiti kompletan izbor sadržaja dostupnog na tržištu. Dodatni kanali biće dostupni u "Free-to-Air" ponudi.
   Gledaoci će imati koristi od novih tehnoloških poboljšanja i u svojim domovima.
   Kompanija "Telekom Srbija" je za ovu uslugu odabrala "set-top boks" prijemnike sa integrisanim sistemom za dekodiranje signala, a za sve one koji ne poseduju prijemnu opremu, ova platforma će biti dostupna uz korišćenje male satelitske antene, veličine 60 centimetara.
   "Telekom Srbija", partner kompanije SES još od 2011. godine, prebacila je čitav paket kanala na SES satelite na pozicijama od 23,5 stepeni istočno ranije ove godine, time obezbeđujući da sadržaj dosegne do najvećeg mogućeg broja gledalaca.
   Sa te pozicije, kompanija SES pruža uslugu za gotovo 2,9 miliona domova sa DTH platformom u Evropi.
   "Zemlje bivše Jugoslavije predstavljaju tržište dinamičnog rasta i one su u prethodnih nekoliko godina činile fokus kompanije SES. Veoma smo zadovoljni što smo u prilici da na ovaj način ojačamo naše partnerstvo sa kompanijom Telekom Srbija", izjavio je Martin Ornas Kubacki, potpredsednik sektora prodaje za područje centralne i istočne Evrope u kompaniji SES Video.
   Istakao je da je orbitalna pozicija od 23,5 stepeni istočno kompanije SES "najbrže rastuća pozicija na teritoriji centralne i istočne Evrope, kao i na teritoriji zemalja Beneluksa, i samim tim predstavlja poziciju sa koje mnoštvo operatera širom Evrope emituje svoj sadržaj".

   rts.rs/page/stories/sr/story/1…iji-bih-i-crnoj-gori.html
  • Da, posle nove godine prestanak distribucije kanala RTS1,2 RTV1,2 koje je vrsio ESS za potrebe Digi Srbija
   na Thoru 0,8w.
   Ostali kanali koji ostaju su dalje iskljucivo za trziste Rumunije i Madjarske i to za RCS&RDS
   tako da Madjarskih kanala nece biti vise u ponudi kao dodatni paket !
   Korisnici koji zele bice migrirani za novi satelit 23,5E u Telekomov DTH
   ali vecina su bili korisnici madjarskog dodatnog paketa , stoga ce biti interesantno sta snjima ?(
  • dragancce wrote:

   Znam da nema veze sa polarisom, ali kratko pitanjce, pretpostavljam da taj novi telekomov paket nece moci da se gleda preko onog, s obzirom da ni rts paket ne moze , sa istog satelita?
   ja cu prvi da ga uzmem legalno ako ce Arene biti u HD-u!!
   DM 500 HD
   M Sat Telekom Srbija
   Inverto lnb Single
   V Box II
   SONY KD-55XE7005
  • telekom srbije ce se gledati samo ono sto budu djelili sa syklinkom u početku a to moze biti eurosport 1 i 2 hd moguce da ce biti dodan srpski audio, discovery showcase hd, animal planet hd, national geographic hd i national geographic wild hd gdje vec postoje srpski titlovi

   kad telekom srbije krene sa 30 hd kanala u startu polaris se moze slikat