KODI na Linuxu

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • KODI na Linuxu

   Neznam jel ovo pripada ovdje.Al zanima dal se Kodi može instalirat na Linux? Koliko sam vidio u pitanju su uglavnom uređaji sa Android OS. Pre nekih godinu sam na skidajmo com vidio da postoji .KODI za windovse. Zanima me da li postoji i za Linux (laptopt, netbook). I da li postoji IPTV uređaji bazirani na Linuxu na koje se može instalirati KODI?
   NEMA POTPISA

  • hb6791 wrote:

   Kodi je sr.. koristi zaltv meračina od aplikacije :thumbsup:
   Kodi je kucni media centar, sto u njega turaju svakakve liste i sto od njega prave sve i svasta to je druga stvar, za ono sto je namenjen je odlicno parce softa.

   Zagor Tenej wrote:

   Nije važno jel KODI s...nje ili ne.Već dal postoji KODI IPTV uređaji sa Linux OS? I dal se KODI može instalirat na LINUX bez korištenja terminala raznih sudo/mudo getfet naredbi?

   Kodi postoji za linux za uputstvo poseti njihovu zvanicnu stranicu ali iskljucivo za IPTV bolje da pogledas neku drugu varijantu.
   profesionalno obaram imidze na linux based risiverima - ne naplacujem, radim iz hobija
  • Kodi je poslednji izasao za Android,a duze ga ima za Mac,Windovs,Linux....i pisati o njemu da sr...e...je preterano,a predlozeni program, je za IPTV,koji se takodje moze gledali u Kodiu,kada se sve lepo podesi....
   jedino sto kod Linuxa,je nesto drugaciaj opcija Instaliranja,ali se sve zavrsi za par minuta,preko Terminala....i odlicno radi....
   ostaje samo da se odabere Build po zelji i zabava moze da pocne...
   da dodam da moze i solidan PC da se pretvori u odlican media centar,uz pomoc instaliranog LibreEleca na USB flash....
   Wetek 4K/LibreElec
   GigaBlue Quad Plus/PurE2
   Multifeed (1w-9e-13e-16e-19e-23e-28e-39e)
   SlingBox Pro
   ChromeCast
  • Ovi MAG reciveri koji se pominju vidim da su bazirani na Linuxu.Jel oni podržavaju imaju KODI ili ne?

   Laik sam nemam pojma pa pitam. Koliko sam shvatio na samom KODIu postoje dodaci za gledanje filmova, serija, dokumentaraca ,sporta nogomet, košarka , tenis forumula itd. Ukratko skoro svega što se može naći na tv.
   Sad mi nije jasno .Ako je to tako zašto bi onda neko išao kupovat listu od nekih 2000 kanala .(Neće gledati ni 50 njih)
   Kada svejedno na Kodi može dodati adone za sve što ga zanima?

   The post was edited 1 time, last by Zagor Tenej ().

  • Zagor Tenej wrote:

   Laik sam nemam pojma pa pitam. Koliko sam shvatio na samom KODIu postoje adnoni dodaci za gledanje filmova, serija, dokumentaraca ,sporta nogomet, košarka , tenis forumula it. Ukratko skoro svega što se može naći na tv.
   Sad mi nije jasno .Ako je to tako zašto bi onda neko išao kupovat listu od nekih 2000 kanala .(Neće gledati ni 50 njih)
   Kada svejedno na kodi može dodati adone za sve što ga zanima?

   Vrlo jednostavno - zato jer sve sto vrijedi nije besplatno niti ce biti!

   Kodi je vrlo dobar i vrlo mocan media player i Kodi 17 (Kripton) radi uredno na Enigma2 (Zgema H7S) projemniku; uredno barata i sa titlovima. Medjutim to sto ti zelis, tj natrpat u njega kojekakve plugin-ove i gledat sve i svasta besplatno =>NECE ICI. Sve sto vrijedi se placa, pa tako i sav paznje vrijedan IPTV, tako i Netflix, tako i Amazon VOD, tako i sve ostalo vrijedno paznje sto se u Kodi moze natrpat...
  • Ne kažem da želim i Kodi .A kamoli natrpat sve i svašta. Za Kodi sam samo postavio pitanje.Ako postoje dodaci na njemu za sve (serije, filmovi, sport,dokumentarci) zbog čega ona uzimeet liste od iljadu i po dvije iljade kanala?
   A naravno da se divim onima koji uzmu legalnu pay tv. Pa uz Osnovni paket još 2,3 dodatna paketa.
   Samo ako npr imaju HBO,FOX,Cinestar Premirer, AMC na svim tim kanalima u razoblju o pola sata krenu filmovi serije .Kako to onda stignu pogledat? Šta npr ako HBO, AMC ,FOX imaju u isto vrijeme serije koje te zanimaju?
   Ili ako imaš SK AS ES i u isto vrijeme ti bude 2,3 utakmice što te zanimaju? Prebacuješ tamo vamo ,?