Pozdrav ljudi, pre jedno mesec dana mi istekla kartica ili je deaktivirali ovi iz digija, mada ja poslednjih 6 meseci nisam ni gledao a ni placao zato sto sam uzeo iz telekoma Open IPTV. Ali interesuje me kakva je situacija u digiju, koje kanale su izbacili, posto cu mozda da ga koristim opet za drugi Tv, ako Digi uopste postoji jos uvek u Srbiji...
Digi TV pričaonica
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Okreneš lepo besplatan broj sa fixnog 0700 701 701 i dobiješ informacije iz prve ruke
od njih šta te god sve zanima...kakva je situacija .itd. i posle to lepo podeliš sa nama
ovde.. -
Pojavio se Discovery za nase trziste, sa nasim titlovima na 12723, H, 27500, 3/4.
Discovery CZE i za originalni audio odabrati drugi podnosioc, Hungarian.
Onaj erotski izgleda da sad radi 24/7 dok je pre radio posle 23h samo.Digi SR
Tivùsat
TNT SAT
Antena PLUS
Zgemma H7S
Triax 90
-
Odlično,rade oba..
a nisam znao da Digi Sr. kartica otvara Discovery TLC,Science i World..
negde sam čitao da su ukinuli DIscovery kanale u našem Digiju..ili je to
bio ovaj Discovery kojeg sada imamo? -
Ne, jedno vreme su bili ukinuli Discovery kanale ali su ih posle vratili.Digi SR
Tivùsat
TNT SAT
Antena PLUS
Zgemma H7S
Triax 90
-
Imam problem sa digijem, na svakom kanalu pise ''nema signala ili slab signal''. Uredjaj je bio iskljucen par dana i kad smo ga ukljucili to pise. Sve smo dobro prikopcali,proverili par puta. Zvao sam njihov korisnicki servis, decko koji tamo radi nije znao kako da nam pomogne, rekao je da ce neko doci ali se nama ne placa izlazak na teren koji je 1400din. Takodje mi je rekao i da je prosla garancija od godina dana i da zato moramo da platimo izlazak.
Bila je i grmaljvina od koga nam je crkao modem za internet, pa sad sve nesto mislim da i to ima nekakve veze.
Da li neko mozda moze da pomogne?
I da li je moguce da nekako raskinemo ugovor sa njima pre roka, ne zelimo da platimo izlazak na teren a i nekoliko kanala smo izgubili sto u osnovnom paketu tako i u paketu sto se placa, bez ikakve najave o iskljucenju tih kanala. -
imao sam digi 4 god ,a posle sam uzeo total tv,imao sam slican problem,prvo pokusaj da pregledas spoj na lnb da ti se nije negde razlabavilo,drugo sta mozes je da izvadis karticu,ocistis jer hoce i prasina vremenom da nahvata ,trece je da vratis resiver na fabricko podesavanje imas opciju na resiveru kad udjes u glavni meni,ako ni to ne pomaze onda ti je crko lnb.sto se tice raskida ugovora mozes da raskines kad god pozelis,jer su neozbiljna firma,samim tim sto gase kanale koje placas ,bez obrazlozenja -krse stavku ugovora,samo im posalji zahtev za raskid i obrazlozenje ili jednostavno prekini da placas i onda automatski se raskida ugovor,naravno resiver,karticu,daljinski i cinc kablove moras da im vratis,ja od kada sam ih otkacio miran sam jer sam svaki treci dan morao da ih zovem zbog raznih gluposti,pozrav i javi sta si uradio.
-
Hvala na odgovoru, probao sam sve i nista
Raskinucu ugovor, ionako smo svi jedva cekali da ih se resimo. -
Probaj s polarisom solidna ponuda uz ok cjenu...
-
Verovatno uzimamo polaris cim se resimo digija
-
Poslao im mail i odgovorili mi da ukidanje kanala iz paketa koji se placa nije validan razlog za prekid ugovora
-
Svakako,njima logično i ugovorom pokriveno obrazloženje..ne može im korisnik što se toga tiče ništa
dok ne izađe ugovorni period..Rešenje imaš i u vidu da prepustiš nekome da ga gleda i da plaća pretplatu
ne znam na koji ti je period ugovor,ali sreća je da iznos nije veliki..mislim oko 5 evra da izađe ako se ne
varam? Pozdrav -
Problem je sto sada ni nemamo kanale, jer nemamo nikakav signal. Ne znam u cemu je problem, tako da ta opcija nije moguca. Ukoliko dodje njihov majstor, naplatice izlazak na teren sto mi ne zelimo da platimo, jer traze 1400 din. Ostalo nam jos 6 meseci, da je manje pa da ih se resimo nekako.
-
Odakle si kolega? Možda mogu da pomognem oko antene i štelovanja...
-
Iz Panceva
-
Sad mi jedno nije jasno,ako si pod ugovorom a nemaš signala zar Digi ne bi trebao poslati svoje ljude
da ti to reše? Znam da možda nije kao kod Totala,ali..pitam možda? Nažalost u Pančevu nemam nikog
da ti to pogleda ovako drugarski..u Beogradu imaam ali čovek može da vidi pa ako treba da ti se radi
nešto ili menja tek onda da naplati,svakako izlazak moraš platiti..kontam da bi za 1000 mogao proći..
Ne znam,malo je zajeb jer su male cifre u pitanju zaista..nekoga cimati da ti to vidi a da ni za gorivo
ne uzme..ako me razumeš..pozdrav -
Oni nemaju svoje ljude u Pancevu pa dolaze iz Zrenjanina. Samo za izlazak na teren traze 1400din. Kao prosla je garancija od godina dana pa mora dolazak da se naplati. Hvala u svakom slucaju.
-
Gde nađe Zrenjanjin pored onolikog Beograda..? Mislim da to možeš rešiti sve za te pare,ok ako ti
treba iz Bg. pomoć javi..pozdrav -
Javljam ako bude nesto, to cale koristi, pa sta on odluci. pozdrav
-
Pozdrav
Sto se tice toga sto nemas signal verovatno ti je od grmljavine crkao LNB ukoliko imas nekog u komsiluku ko ima sat antenu ili pak digi pozajmi i probaj, veoma lako se menja
Ako nije LNB onda postoji mogucnost da se antena pomerila usled nevremena i da zbog toga stoji nema signal. kod te poruke ne pomaze ni brisanje kartice nit pa fabricki reset jednostavno je problem na relaciji antena, lnb ili cak mozda i resiver.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0