Iskon IPTV pričaonica
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Zagor Tenej wrote:
Za korisnike u BIJELOJ ZONI preko ISKON Iinfrastrukture cijena TRIO PAKETA JE 244.99 kuna Brzina interneta je 5mb/s
A za korisnike u NARANČASTOJ ZONI p preko postojeće infrastrukture cijena TRIO paketa je 289.99 kuna. Brzina interneta je 4 mb/s
Obratno je,NARANČASTA ZONA koristi sopstvenu mrežu i jeftinija je od BIJELE ZONE koja koristi infrastrukturu od T-ComaTu sam da nešto naučim i kažem ako nešto znam -
Kako god. Tko uzima vidi šta može uzet. Potpuno mu je nevažno dali je to NARNAČASTA CRVENA ŽUTA BIJELA SIVA il koja več zona .
Več koja je cijena.
A brzina interneta nije 10 Mb/s več je manjaNEMA POTPISA
-
Da,isto je to,narančasta zona malo jeftinija a obe su super i prihvatljive,kod mene bijela zona i ja zadovoljan cijenom i uslugomTu sam da nešto naučim i kažem ako nešto znam
-
Kao sto sam rekao za totalfun10(trio paket) za 250 kn dobis 10 mb brzina i 1500 min besplatnih(20 lipa uspostava poziva) i fun tv paket..
-
-
Iskonovcima stigle brzine do 50 Mbps
Iskon je krajem prošle godine uveo brzine interneta do 20 ili 30 Mbps u downloadu te 5 Mbps u uploadu, dok je nedavno predstavljena i 50/10 Mbps.
Prebacivanje na nove Iskon TRIO, DUO i SOLO pakete čije se brzine sada penju do 50 Mbps downloada i 10 Mbps uploada zahvaljujući VDSL tehnologiji,
razveselit će sve nove i postojeće korisnike. VDSL korisnicima u narančastoj zoni dostupnosti stiže najkasnije do kraja ožujka 2015.
Popust je dostupan uz pakete koji uključuju nove brzine interneta do 20/5, 30/5 ili 50/10 Mbps uz zasnivanje ugovora na 24 mjeseca, a vrijedi i za postojeće
korisnike. Probni period od 3 mjeseca uz raskid ugovora bez plaćanja izlazne naknade vrijedi za sve pakete.
Pri odabiru paketa većih brzina potrebno je postojeću opremu zamijeniti za novi Zyxel VDSL-VMG5313 modem.
Dostupnost usluge i plan širenja narančaste zone dostupnosti
„Povećanje dostupnosti VDSL-a je jedan od naših glavnih ciljeva u 2015. godini. Predstavljene brzine do 50 Mbps downloada i 10 Mbps uploada mogu
zadovoljiti ne samo privatni već i poslovni segment. No nećemo stati na njima, već nastavljamo aktivno razvijati tehnologiju i nova rješenja
koja će korisnicima dodatno povećati brzine. Proširujemo i narančastu zonu u novim hrvatskim gradovima.“ najavio je Iskonov CMSO Krešimir Madunović
Uz već postojeće gradove krajem 2014. godine Iskon je postao dostupan u 13 hrvatskih gradova (Slavonski Brod, Nova Gradiška, Požega, Valpovo,
Belišće, Kutina, Koprivnica, Sisak, Bjelovar, Buzet, Labin, Pazin i Kaštela), te proširio pokrivenost na području Zagreba i Rijeke.
Nakon toga, Iskon će svojom infrastrukturom postati dostupan u 20 novih hrvatskih gradova, čijim će stanovnicima također biti ponuđen VDSL:
Ivanić Grad, Ploče, Metković, Imotski, Omiš, Sinj, Knin, Đakovo, Našice, Beli Manastir, Donji Miholjac, Županja, Slatina, Novska, Popovača, Duga Resa,
Zabok, Krk, Lovran i Gospić.
Provjera dostupnosti superbrzih paketa može se napraviti na Iskonovoj službenoj web stranici Iskon ili putem besplatnog info telefona 0800 1000
gdje je moguće predbilježiti se na listu interesa u slučaju trenutne nedostupnosti VDSL-a unutar narančaste zone.NEOTION box 501
13e + 16e + 19,2e
& Iskon.TV
Sony KDL-32W706B DVB-T2/C/S2
Philips 32PFL5405H DVB-T/C -
svaka cast za iskon, da takvom brzinom radi i hrvatski telekom i drugi kojima je dostupan vdsl2 i optika, sada po nizim cjenama to bi bilo super
npr u iskonu narancastoj zoni vdsl2+ dakle 50mb/s download i 10mb/s upload kosta s potpisivanjem ugovora na 24mj i uz promociju samo 199,99kn to je oko 27 eura, to je zbilja jeftinobojana za predsjednika -
ibagic wrote:
svaka cast za iskon, da takvom brzinom radi i hrvatski telekom i drugi kojima je dostupan vdsl2 i optika, sada po nizim cjenama to bi bilo super
npr u iskonu narancastoj zoni vdsl2+ dakle 50mb/s download i 10mb/s upload kosta s potpisivanjem ugovora na 24mj i uz promociju samo 199,99kn to je oko 27 eura, to je zbilja jeftino
Točnije Iskon.NET 50 za samo 189,99 kn/mj. ili 169,99 kn/mj. uz ugovor na 24 mj.NEOTION box 501
13e + 16e + 19,2e
& Iskon.TV
Sony KDL-32W706B DVB-T2/C/S2
Philips 32PFL5405H DVB-T/C -
u pravu si, zaboravio sam reci da ovu cijenu koju sam ja stavio je za iskon duo, telefon + internet 50/10 download upload, moja greska, hvala na ispravkubojana za predsjednika
-
Dobro je što šire svoju dostupnost. Samo se bojim da će u tim manjim gradovima bit dostupni u jedno dvije ulice i to je to.
Kada bi preko svoje infrastrukture bili dostpni na mojoj adresi. Vjerovatno bi uzeo.
duo paket tv +net.NEMA POTPISA
-
pa to oni što nude vdsl2 dostupnost kao i kod t-coma,, kod moje provijere nude mi 5 Mbps a kod t-coma imam 12 Mbps
zaključak uvijek isti onaj tko ima optiku ili je blizu centrale dođe mu na isto t-com,iskon,optima, itdGigablue Quad
T2 tuner | GigaBlue
MaxTV SAT modul -
Da li se nalaziš u nekom od tih gradova mjesta. Gde bi Iskon tek trebao doći ?
Koliko sam razumio u tim gradovima , će ta usluga bit dostupna tek krajem ožujka.NEMA POTPISA
-
-
Puno toga se je promijenilo od prije par mjeseci na bolje. Evo kako izgleda situacija kod mene sa flat rate i brzinom, s time da zna biti i bolje
Sve to plačam 200 kuna s time da imam i fiksni telefon.
Last Result:
Download Speed: 30372 kbps (3796.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 6655 kbps (831.9 KB/sec transfer rate)
Latency: 9 ms
Jitter: 1 ms
8/19/2015, 4:13:12 PM -
Ludi Pera wrote:
Puno toga se je promijenilo od prije par mjeseci na bolje. Evo kako izgleda situacija kod mene sa flat rate i brzinom, s time da zna biti i bolje
Sve to plačam 200 kuna s time da imam i fiksni telefon.
Last Result:
Download Speed: 30372 kbps (3796.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 6655 kbps (831.9 KB/sec transfer rate)
Latency: 9 ms
Jitter: 1 ms
8/19/2015, 4:13:12 PM
Imaš DUO paket bez televizije na njihovoj mreži ?NEMA POTPISA
-
josip11 wrote:
pa to oni što nude vdsl2 dostupnost kao i kod t-coma,, kod moje provijere nude mi 5 Mbps a kod t-coma imam 12 Mbps
zaključak uvijek isti onaj tko ima optiku ili je blizu centrale dođe mu na isto t-com,iskon,optima, itd
Kolega ja sam na T-Comu imao oko 6 Mbps a sad na Iskonu imam 30-32Mbps preko iste te T-Com-ove centrale i nije riječ o optici. T-Com mi je nudio adsl a Iskon vdsl što je ipak velika razlika.
Zagore da to je u pitanju što si rekao ali bez njihove televizije jer mi to ne treba.
The post was edited 5 times, last by Ludi Pera ().
-
Hrvatski Telekom dokapitilizoaraio Iskon
više ovdje :
Hrvatski Telekom dokapitalizirao Iskon @ m.Bug -
Odem danas na web stranicu od Iskona. I koliko vidim više nema bijele i narančaste zone.
Sama stranica mi je u odnosu na staru verziju nepreglednija . -
Neznam dal ovo pripada ovde. Ili postoji tema za iskon internet .
bug.hr/vijesti/iskon-prosirio-…ijelu-hrvatsk/146893.aspx
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0