FTV i slijedeće sezone prenosi Bundesligu
Volim,Volim,Volim "VOLIM SARAJEVO"
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
kristo wrote:
Po mom misljenju nebih te kanale trebalo staviti na W2 nego samo upalit NDS kodiranje na MTV Kanalima na ASTRI! To znaci ko zeli gledati MTV mora staviti monoblock na W2+AS1
To bi bilo super!
Vito wrote:
Najverovatnije ( i ako bi to napravili ) , piz.... bi gledaoci koji imaju 16+ HOT BIRD......
Slažem se s tobomkokodix wrote:
Imaju i Boomerang i Cartoon a ovdje neki kvazi crtani kanali.
Pozdrav
konacno da neko kaze kako stoje stvari....Dule Savic wrote:
Total tv-u i nisu ciljna grupa filozofi sa foruma,jer vec ima 250 000 onih kojima ne smeta to sto nema nekih "nezamjenjivih" travela,networka,vh 1-ova,tcm-ova, ng wild-ova i slicnih kanala,za koje vecina njih nije ni cula da postoje.Ja ga prodajem i iznajmljujem vec 3 godine i znam za sta ljudi pitaju,a jedan od hiljadu ce upitati za travel itd.....
Sve ovo gore napisano,ne vrijedi za RTL i TV Nova,za njih pitaju svakodnevno.....
The post was edited 1 time, last by zoki_rs ().
teddy wrote:
Na Balkanu većina razmišlja pogrešno. Zato i jeste Balkan, a ne neki bogati region Evrope.
The post was edited 1 time, last by dzeremi ().
koliko znam slovenski pertplantici su trazili "Golica TV" :smilie13:kokodix wrote:
Izgleda sa su južnije malo drugačiji zahtjevi kao ovdje gore. Pitaj malo Slovenske pretplatnike....
Pozdrav
srecom pa premiere ili ti buduci SKY Deutschland nije dobar digitalni paket pa forsiraju JetixReceiver wrote:
Svaki dobar digitalni paket ima u svoji ponudi Boomerang. Ovaj Jetix djecu doslovno poneumlja! Da ne pričam o Happy kanalu![]()
The post was edited 1 time, last by xxl ().
teddy wrote:
Na Balkanu većina razmišlja pogrešno. Zato i jeste Balkan, a ne neki bogati region Evrope.