Neka ovo bude tema gdje će se raspravljati generalno o MAXtv-u, jer skoro svi, pa tako i ja, lako odlutamo s konkretnih tema... Što kažete na moju ideju?

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
Slažem se da te teme nemaju veze jedna sa drugom, i napisao sam gore da sam prvi "ZA" da se mora držati teme ALI ako netko krene u raspravu o lokalizaciji novih kanala u temi "Novi kanali" pa ga drugi poklopi da to nije tema, to je posve nepotrebno. Nešto tipa nedavne situacije sa Zone Fantasy kanalom kada se potakla rasprava o eventualnoj lokalizaciji tog kanala (pošto isti se testira u MAX-u) i kada je 3-4 poruka jednostavno izbrisano sa objašnjenjem da to nije tema. Znači, netko bi trebao otići u drugu temu da bi pitao to jedno posve banalno pitanje, ili pak otvoriti novu posebnu temu u kojoj bi ga mogao postavit, umjesto da postavi to na mjestu gdje se nalazi i sama informacija o testiranju tog kanala i dobije odgovor. Mislim da se ide u krajnost...Toni wrote:
Možda i ja malo pretjereujem u vezi ovoga, ali kakve veze ima AXN s novim korisnicima, ili štekanje MAXtva na temi MAXtv na satelitu?
The post was edited 1 time, last by soundvision ().
soundvision wrote:
Da, netko je, i znam da su poruke bez veze izbrisane. To je samo jedan u nizu "offtopic apsurda"...
Iako zanimljivo da na drugim podrforumima se takva praksa ne provodi, kao da je riječ o potpuno različitim stranicama ..![]()
gip wrote:
Čudni su mi ti codeci/filteri i sl. koje maxtv koristi. Vjerujem da su i drugi primjetili da se na mnogim kanalima gdje prolaze tzv. tekuće tekstualne poruke (SCROLL BAR) u samom početku trzaju a potom kližu ravnomjerno. Najlakše uočiti na DM SAT-u. Kako sustav može znati da se u nekom dijelu ekrana nešto kreće i onda povećati broj slika u sekundi (na cijeloj slici ili možda parcijalno)? Dok je bilo staro sučelje trzalo je povremeno, neovisno o tome kreću li se slova pri dnu ekrana ili ne, a sada trza samo dok slova ne ispune određeni dio ekrana i neposredno pri promjeni kanala /Atlanta/. Zna li možda kako radi taj 'sustav'?
gip wrote:
Čudni su mi ti codeci/filteri i sl. koje maxtv koristi. Vjerujem da su i drugi primjetili da se na mnogim kanalima gdje prolaze tzv. tekuće tekstualne poruke (SCROLL BAR) u samom početku trzaju a potom kližu ravnomjerno. Najlakše uočiti na DM SAT-u. Kako sustav može znati da se u nekom dijelu ekrana nešto kreće i onda povećati broj slika u sekundi (na cijeloj slici ili možda parcijalno)? Dok je bilo staro sučelje trzalo je povremeno, neovisno o tome kreću li se slova pri dnu ekrana ili ne, a sada trza samo dok slova ne ispune određeni dio ekrana i neposredno pri promjeni kanala /Atlanta/. Zna li možda kako radi taj 'sustav'?
Toni wrote:
Mene zanima, kakva je situcaija sa prikazom HD kanala, da li HD kanali jop trzaju?
The post was edited 1 time, last by Toni ().