satelit Hellasat. Prelazi se na Bulgariasat1!!
Pinned Polaris Media pričaonica
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
svaki dan lupetanje u prazno ...DM 500 HD
Inverto lnb Single
V Box II
SONY KD-55XE7005 -
Saledoca wrote:
satelit Hellasat. Prelazi se na Bulgariasat1!!
-
Nebi reko opet bubate ko uvijek mislim da satelit prelazi u arabsat vlasništvo kakvi bugarski srpski grčki kanali vas snašli
-
i ja sam cuo prije vise od pola godine da bulsatcom napusta hellas sat pa je jos uvijek tamo
stalno jos malo jos malo, pa nikako
opet gluposti i lupetanja
da nije netko nesto nacuo o hd kanalima pogotovo arenama u hd hahahahahah? -
evane smiri se
-
Ja sam dosta daleko od SRB i nemam nikakvih problema. Signal odličan i konstantan. Važi za 1,9E i 39E.XYZ
ZGEMMA H7S 4K-HEVC LINUX STB
AMIKO DM3800
GIB - 100 cm
INVERTO ultra black single
74,9E do 45W
IZ DNA DUŠE MRZIM POKVARENJAKE I ULIZIVAČE!!!!
Oprostite za sve greške u pisanju. Hrvatski ipak nije moj maternji. Hvala. -
supernet wrote:
da nije netko nesto nacuo o hd kanalima pogotovo arenama u hd hahahahahah?
sportskog programa na EXYU prostoru ! -
hb6791 wrote:
Nebi reko opet bubate ko uvijek mislim da satelit prelazi u arabsat vlasništvo kakvi bugarski srpski grčki kanali vas snašli
-
Kolega, nisi u potpunosti ažuran HellasSat 3 je lansiran lani i već pola godine obavlja svoju dužnost na poziciji 39 stupnjeva istočno.
-
Onda još bolje, to mi je promaklo očito, ali ako je tako, to samo potvrđuje da Hellas Sat i dalje nastavlja s radom na istoj poziciji i pod istim nazivom.
-
Tako je... Ali si inače u pravu, vlasnik HellasSat korporacije je Arabsat Cyprus Limited.
-
skretnica wrote:
supernet wrote:
da nije netko nesto nacuo o hd kanalima pogotovo arenama u hd hahahahahah?
dodje mi da se nasmijem na ovakve gluposti -
Evo sada zvao polaris rekli su mi da uskoro idu i makedonski kanali u paketu.Dreambox 800 HD + DVB-T + HDD 320GB + Tenda WiFi
Dreambox 500s -
I to u UHD-u, jel?
Šalu na stranu, siguran sam da to "potencijalnim pretplatnicima" iz Srbije nije primamljivo da bi radi tih kanala odabrali Polaris, a trenutnim pretplatnicima sigurno ne fale ti kanali...The post was edited 2 times, last by franjo1986 ().
-
Njih šta god pitaš ide uskoro.
-
Neverovatno koliko bisera ovde ima.. po tome smo najbogatiji Forum
Dakle, umesto što lupetate bezze, bolje da ste proverili na Hellassat sajtu šta je pravi razlog.
Ako kliknete vođe > linak, videćete podatke o godini proizvodnje i roku trajanja satelita Hellas Sat 2, odakle je Polaris emitovao na poziciji 39E.
Složenom aritmetičkom operacijom (samo za hrabre!) možete doći do informacije kada će da bude kaputt, posle čega obično ide u inklinisanu orbitu, ili se seli na parking neke druge kompanije da im čuva poziciju dok oni ne lansiraju svoje čedo.
Da mudracima još olakšam proveru ovoga, označiJo sam strelicom crvene boje na prikačenoj slikici gde piše ono šta je bitnoTBS Professional DVB-S2 tuner cards ● Dish 1.80m Prime focus ● Inverto Single Flange Pro Black Ku-band LNB ● C-band LNB -
Oni jos malo hrabriji se secaju da je poleti'o 2003 raketom Atlas-5(401) bese bilo drugo lansiranje (prvi bio hot bird-6)
Pop je osvestao bustere rakete, okadio ga vala, bas ga okadio, odsluzio je dobrih 15 godina...
A oni bas hardkor sattv korisnici se secaju da je to satelit koji je promenio bogaoca vlasnika pre lansiranja pa su ga Grci kupili ono nešto dzab dzaba...na kraju
"This satellite has a rather complicated history: It was ordered as Intelsat K-TV, then sold to New Skies as NSS K-TV, renamed NSS 6. New Skies terminated the contract. Intelsat in cooperation with Sinosat reacquired it as Intelsat APR3 (or Sinosat 1B), but this contract was again cancelled when no export licence for a launch on an chinese rocket was issued. Finally it was bought by Hellas Sat to be launched on an Atlas-5(401) vehicle."Gebertini 150cm 91.5E-47.5W..SuperMount SMR1224EL.. BG
Ku Inverto black ultra x2 (Linear-Circular)
C WS International ESX241 (Linear-Circular)
DreamBox920.. TBS5922 -
krenit ce i makedonski kanali u polarisu? hahahah presmjesno
da pogodim, makedonci ce biti u UHD i HD a srbi posto je srpski polaris bit ce u sdironija
-
alCapone wrote:
Njih šta god pitaš ide uskoro.
Takodje od ovog meseca prestajem da placam pretplatu a opremu im vracam kurirskom sluzbom.
Ne zelim da imam bilo kakva posla sa takvim lazovima i prevarantima.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Users Online 1
1 Guest