Prejak signal
Pinned Polaris Media pričaonica
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Ne znam, meni je sve u redu, ne vidim nikakvih problema. Ni jučer ni danas.
-
Niti ja nemam nikakvih problema sve radi za 5VU+SOLO2
dm 800 hd pvr
dm 7020 s
Gibertini 125 and usals motor
and 1m and usals -
Moze li neko da provjeri signal na hellas 12464h30000?
Sve ostale freq rade i signal extra! -
12463 H 30000 2/3 lokacija Skopje, antena 1.15 i Ulta HG Inverto LNB signal 13dB (80%)
Kisno i oblacno.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Gatam sat. drivere na grah, proričem CS na tarot karte, bioenergijom otklanjam probleme s boxeva, centriram antene telekinezom!
-
Koliko vremena nisu uspjeli napraviti prevod na IDxtra jbt
-
slobo_bl wrote:
-
djwbnele wrote:
slobo_bl wrote:
-
Nisu otkupili prava za IDxtra za srpsko trziste. Tu je problem licenca treba da se plati.
-
Ma prijevod postoji na tom kanalu ali nije usklađen sa slikom, i to treba srediti da radi. Da je tako kako ti govoriš onda ga uopče nebi bilo.
-
Na novom satelitu"Bulgariasat" na kanalu ID Xtra audio i prevod su uskladjeni,tak da prelaskom na novi sat.problem je rijesen.
-
-
Zna li neko jesam li dobro sve podesio na ovom žnj skybox resiveru -
Ne radi Pink na 39e ne znam kako je na 1.9e
-
Kanal je tu, ali nema slike. Isto je i na 39.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Gatam sat. drivere na grah, proričem CS na tarot karte, bioenergijom otklanjam probleme s boxeva, centriram antene telekinezom!
-
Već danima na RTV1 (39E) kasni zvuk za slikom dobrih 10 sekundi, kako da to ne slože.
-
Jeli ima neki Modul sta otvara Arena Sport sa kljucevima ? Jeli neki Modul gdje radi orginal kartica ?
-
Nisam cuo da neki CAM (modul) ima Tandeberg podrsku, kartica radi samo u original reciveru.MAY THE FORCE BE WITH YOU!
-
Hvala kolega Freon
Nisam ni ja cuo , pito me moj kolega iz njemacke . Ali trazim potvrdu da sam u pravu ..
Hvala -
Jeli ide slucajno neka smarcard u nekim modulu ?
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0