tmurgel1 wrote:
Ja sam dosta daleko od SRB i nemam nikakvih problema. Signal odličan i konstantan. Važi za 1,9E i 39E.
Pinned Polaris Media pričaonica
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
supernet wrote:
prvog uhd 4k sportskog programa na exyu prostoru? ma šta ne kazes? da mozda nece biti FTA kao TRT 4K hahahahhaha dodje mi da se nasmijem na ovakve gluposti
-
Da li je sifra i dalje 1234 ili je promenjena? Ne mogu da udjem u opciju instalacija sa 1234 sifrom.
-
Mislim da nije menjana. Možda mnoge ne zanima, ali šta se dešava sa Baby tv, čas ima, čas nema, čas engleski, čas nemački? A deca su mi zavisnici, ne gledaju drugo.
-
moj neutralni zakljucak je da se polako gube (ovi iz Polarismedie),call centar gotovo da gubi smisao,informacije oko bilo cega im nisu strucne ili nisu realne.Posao oko okretanja su traljavo uradili ili ti jos nisu uradili.(da li je mala cena montazerim pri okretanju ili ti nesto drugo),a cuo sam i od jednog montazera da mu nisu platili drugi mesec okretenje antena...
Tako da sad sa ovom ponudom koja jeste ok ,ali ni sa jednim Hd kanalom....slabo i mlako i nikako... -
citav dan nemam pola kanala na polarisu,em ne pomeraju antene em nestaju im kanali lagano.nisam stigao da ih zovnem,sad ih zovem kaze cekajte drugu liniju i na kraju me izbaci i kaze da razgovor ne moze biti izvrsen
-
propadaju polako!!!! Bez HD kanala. Necu produziti ugovor!! Kome treba tv paket bez HD kanala!!!
-
stizu hd kanali, malo strpljenja, samo sto nisu stigli
-
Večeras Cinestar sa bugarskim titlom, actio ne radi, a fantazi sve ok.
-
Izvinjavam se, mislim da je makedonski titl ipak. Neko pomenu makedonske kanale ovde?
-
Vec par dana nemam signal polarisa sa 39E. Sad vidim i da je Polaris izbrisan sa 39E kod Kingofsat stranice. Preseljenje je izvrseno na 1,9E?
-
haha ove ne mozes da dobijes sanse nema.malo sam se javljao novinarima pa nek ih ispitaju meni telefon gasit nece to neka znaju.samo 20 kanala radi na starom satelitu i juce i danas.
-
RTS 3, zivot, trezor, drama, belami, RTV2 nemaju signal ceo dan.
-
Nema uopce signala na frek.12456 H 30000 Bulgarisat 1.9e
Tako da ni jedan kanal ne radi sa te frekvencije. -
Puno toga čudnog se događa i na 1,9E i na 39E. Nema signala an nekim frekvencijama, pa dođe, pa opet ode. Ja sam prvo mislio da mi je nešto s prijemnikom, ali probao sam s drugim i isto je.
-
Pa šta češ očekivat od bugara ništa bez švabe i astre
-
Da, samo jos da svabo ubaci ExYu kanale...
-
CineStar TV ide sa makedonski lepeni prevod.Dreambox 800 HD + DVB-T + HDD 320GB + Tenda WiFi
Dreambox 500s -
ma Polaris je propao, zar ne vidite!!! Ne umeju da koriste savrmenu tehniku....
Treba da poloze ispite kod Nemaca...i nauce nesti.
Nemci cepaju 4K sky kanale... Prenose svetsko prvenstvo ufudbalu u 4K rezoluciji... A mi ovde muku mucimo sa obicnim kanalima.
Znaje kosta a neznanje se placa!! -
Tako je.
Isto važi i za pravopis!TBS Professional DVB-S2 tuner cards ● Dish 1.80m Prime focus ● Inverto Single Flange Pro Black Ku-band LNB ● C-band LNB
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Users Online 1
1 Guest