Tko su komentatori na Areni?
F1 prijenosi u Hrvatskoj
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
deks9988 wrote:
Možete gledati F1 na maxtv, na arena 1 u osnovnom paketu, kao i na maxtv to go osnovnom paketu...
Meni je dovoljan RTL! Ali dobro je za korisnike Max TV-a da je HT ipak pošteniji ove sezone, nisu više prijenosi na Areni 5...
dallas wrote:
Valjda Blažičko? -
dallas wrote:
Slobodne treninge komentira Ante Vetma i od ove sezone još jedan lik (nisam mu zapamtio ime) uglavnom, komentatori ne laprdaju gluposti, znaju o čemu pričaju kuže sve. Kvalifikacije i utrku standardno kometiraju poznati dvojac Blažičko-Novak. -
Ide prijenos na Areni 2. Zato je Arena 2 privremeno FTA. Na Areni 1 ide rukomet (SEHA liga).
-
Nije Arena 2 FTA nego je u Osnovnom paketu privremeno.
-
Duboko udahni i još jednom pročitaj što sam ja napisao. (vidjet ćeš da sam rekao isto što i ti)
-
"Zato je Arena 2 privremeno FTA."
Ne kužim, rekao si da je FTA, znači da se može gledati besplatno širom Europe jer nije kodirano. Pa Arena 2 je i sad kodirana (znači nije FTA), ali je kartica trenutno otvara svim pretplatnicima. -
Formalno si ti u pravu. Ja sam razmišljao o IPTV (MAX TV). Na IPTV ništa nije FTA nego je u osnovnom paketu (ili u posebnom koji se posebno plaća)
Ja sam htio reći da iako namju paket Arena ili Sportski paket da mogu rebaciti na Arenu 2 i gledati.
Ti si se uhvatio za krivo upotrebljenu riječ a ne za bit mog posta. -
FTA- FREE To Air
-
Nova sezona, Forza Ferrari!
-
Info: Snimke utrka su na Sportskoj televiziji (SPTV) nedjeljom oko 23 sata. Danas je bila u 22:55.
-
Formula1 - Za one koji mogu gledati SLO MUX C - na programu TV3 ima direktno F1 kvalifikacije i utrka.
-
Na kom kanalu odašilja za okolicu Zagreba?Gorenje Elrad 1,80 m
Triax 1,40 m prime fokus 75e-24,5w +invacom quad
Channel master 1,2 m, Inverto black ultra
Echostar ip 3000, Echostar 7000
technotrend tt-budget s2-1600 -
rab2007 wrote:
Na kom kanalu odašilja za okolicu Zagreba?
- I spent half my money on computers, smartphones, satellite tv, alcohol and girls... The other half I wasted.
- nešto "mojih" picona Picons 220x132 i 100x60 transparent (5965) - 4.2.2019 update
- TotalTV 2x
- Zgemma H7.S
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0