ali moraš dodati na Total TV ima najlošiji signal
Novi kanali na MAXtv SAT
-
-
djvalentino wrote:
ali moraš dodati na Total TV ima najlošiji signal
ja sam starcima složio VIP-ov triple LNB na Totalovu antenu i nemaju problema sa signalom ni kod kiše- I spent half my money on computers, smartphones, satellite tv, alcohol and girls... The other half I wasted.
- nešto "mojih" picona Picons 220x132 i 100x60 transparent (6544) - 19.2.2019 update
- TotalTV 2x
- Zgemma H7.S
-
maestro wrote:
Evo pogledao sam pakete, pa je stanje po meni ovako:
1.) Total TV HR (ubjedivo najveći broj HD kanala + isto tako i velik broj domaćih kanala)
2.) Max TV
3.) Evo TV (kvantiteta na uštrb kvaliteta)
Mislim da je pogrešno uspoređivati Pay TV DVB-T platforme sa satelitskim provajderima koji imaju na raspolaganju kapacitete o kojima platforme poput EVO TV mogu samo sanjati.
Pay tv se valjda uzima zbog sportskih filmskih dokumentarnih pay kanala ?! Tipa arena, sport klub , fox, amc,hbo, national g, discoveri, axn, mtv, vh1 , a ne zbog hrt, nove, rtl z1 , jabuke ,pinka , prve , behar tv, hayata .
MAX TV i EVO TV . Gledaj samo ono što kod MAX TV dobiješ u Osnovnom paketu, Mani to što MAX TV ima dodatne pakete jer ovdje nije riječ o njima. I šta dobiješ u moja tri buketa kod EVO TV.
Što se tiće sporta na MAX TV dvije arene na kojima nisu sigurni hoće li moći gledati Osijek-Rijeka Dinamo-Osijek a kamoli Hajduk-Dinamo ili Juventus-Inter PSG-Monaco. Jer arenaši te utakmice uvijek bace na arenu 3,4, 5 koje se dodatno plaćaju.
Kod EVO TV dobiju tri Sport kluba koji utakmice tipa ManchesterUtd-Liverpool Totenhem-Chelssa AteleticoM-Barsa RealM-Barsa prenosi na prva tri sportkluba . Ima NBA Euroligu.
Dobiju Eurosport.
Dokumentarni imaju Discoveri koji MAX TV kao i Eurosport nema.
Doku tv , Visat History HD su otvoreni svima.
Filmski kanali MAX TV mi nema ništa bolju ponudu filmskih kanala u Osnovnom paketu nego EVO TV u buketu film&djeca . Tu su negdje .
Dječji kanali to nepratim al koliko vidim ponuda je otprilike jednaka.
Ove lokalne hrvatske srpske bosanske to neću ni pominjat jer nezaslužuju.
Kako gledamO samo ono što se dobije u Osnovnim paketima i Moja tri buketa .
Kod kojeg nemožeš imat sve žanrove (al većina ljudi ipak znaš šta želi gledati šta ih zanima!)
EVO TV mi ima bolju ponudu u moja tri buketa nego MAX TV u Osnovnom paketu.
Razgovarao sam dosta ljudi koji su pre imali MAX TV Total tv . Sada ili više nemaju pay tv, ili prešli negdje dalje VIP EVO TV.
Svi oni računajući i ove koji su sa MAX Totala VIP tv otišli sa pay tv . Su mi rekli da su od tih silnih kanala gledali nekih desetak .
A ovi što su pre imali Total MAX TV pa su prešli na EVO TV , nije ih bilo puno njih nekoliko.
Svi kažu da sada napokon imaju one kanale koji ih zanimaju.A ne hrpu kanala koji su im samo bili broj.NEMA POTPISA
-
Umjesto Disney Channel-a sada ide Da Vinci.Pozdrav!
Dreambox 7080 HD PVR + HDD: WDC 460 GB
Dish: Toroidal WF 90 cm (42E, 39E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 4W) + Gib 150 cm (motor)
Motor: SMR 1224
Flash Image: OoZooN (06-01-2016) + 1 Image (USB: TDK 8 GB)
LNB: Inverto Black Ultra HG 0,2 (motor)
LG 55UH850V LED UHD 3D TV
Max TV Sat - MAX 2L - osnovni extra paket + Max TV Cam CI+ (nagra)
Sonos Zone Player ZP100
DM 8000 HD
Netflix
HBO GO -
Ali razlika je što EvoTV pušta programe sa nekim bijednim bitrateima. MaxTV barem stavi neki bitrate koji je solidan.
-
Evo Tv je propala platforma bez budučnosti i nema ju uopče smisla uspoređivati sa Max Tv-om kao ni sa drugim operaterima.
-
Dogodine ju možda preuzme HT.
-
djvalentino wrote:
Dogodine ju možda preuzme HT.
i uspoređivati protok na zemaljskoj sa satelitskim.. evo tv želi nakrcati što više kanala da mu je jeftinije a kako će to ispasti to je zadnja rupa na svirali....- I spent half my money on computers, smartphones, satellite tv, alcohol and girls... The other half I wasted.
- nešto "mojih" picona Picons 220x132 i 100x60 transparent (6544) - 19.2.2019 update
- TotalTV 2x
- Zgemma H7.S
-
HT se natjecao sa OiV za DVB-T , što onda nebi ponovo
.
Ne zaboravite da HT ima par mobilnih "mreža" i isto tako Iptv i internet "provajdera" , veliki prihodi , veliki porezi državi , onda kupiš još nekog malog pa ga prikažeš kao veliko ulaganje di posli "gubiš" da bi preko njega smanjio onaj veliki porez i sebe nagradiš velikom plaćom .
Ovaj post je poslan sa Motorola Z3 bez korištenja Tapatalk :) -
Danas sam na zadnjoj poziciji primjetio kanal pod nazivom M1. ali samo ide Max TV promo slika
O kojem kanalu se radi? -
Vjerovatno m1 film
Dm800se V2 original
dm500hd ferrari
T-90 WaweFrontier (4W,1W,5E,7E,9E,13E,16E,19E,23E,28E,39E,42E)
Dm900UHD
-
Taj M1 kao i M1 Gold koji je kao neki premium . Više od dva mjeseca vrti jedne te iste filmove. Neznam koliko su već prisutni kod EVO TV a filmovi vrijedni pomena koje sam pogledao na njima .Se mogu izbrojat na pol prstiju jedne ruke.
Po meni Kino tv ima daleko bolje kvalitetnije filmove.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Users Online 1
1 Guest