SK1/SK2/SK3 i HD verzije
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Izgleda da ostaje Premijer liga na sportklubu, lik koji je prvi rekao da ABA prelazi na arenusport kaze da PL ostaje tu gdje je.
-
SPORTKLUB će prenositi CONCACAF ligu prvaka
Koliko vidim prva utakmica je utorak na srijedu u 2 ujutro
TV Program - TvProfil -
Stvarno koji dobitak za sportklub gledaoce 02.00 tekma a na poso u 6.00
-
Ako neki gleaju reprize sapunica . Onda ća valjda neki drugi gledati reprize Concacaf lige prvaka.
-
hb6791 wrote:
Stvarno koji dobitak za sportklub gledaoce 02.00 tekma a na poso u 6.00
Ima nas koji radimo u 2 smjene -
Zagor Tenej wrote:
SPORTKLUB će prenositi CONCACAF ligu prvaka
Koliko vidim prva utakmica je utorak na srijedu u 2 ujutro
TV Program - TvProfil
Ali inaće nema dovoljno nogometa po danu na SK ? -
Ima preko dana i košarke na Sportklubu . Pa opet nekada u pol dva dva prenose NBA . Možeš reći nije isto NBA i taj CONCACAF LP.
Al nekoga valjda zanima i to. Uostalom skoro svaka utakmia će sutradan imat reprizu snimku. -
Ja sam htio reći da je nogometa ionaku pun ekran.Bolje bi bilo da ubacuju prijenose drugih sportova.
-
stipest wrote:
Ja sam htio reći da je nogometa ionaku pun ekran.Bolje bi bilo da ubacuju prijenose drugih sportova.
samo nek rojaku nocne prijenose.. sto se mene tice moze i meksicka liga, japanska, svejedno... samo da ide nesto live i navecer. Sa NBA i NFL su dobro upotpuniti program. -
valjda komentatori sve to prezive, mislim na toliko liveova
-
-
Ja bi volio da ih nema nikako samo da orginal ton puste s stadiona ili engleskog komentatora tako i s sportklubom i na arenama
-
stipest wrote:
Eurosport ima dosta tih drugih sportova. Sada koliko su gledani pitanje je.NEMA POTPISA
-
hb6791 wrote:
Ja bi volio da ih nema nikako samo da orginal ton puste s stadiona ili engleskog komentatora tako i s sportklubom i na arenama
to bi bilo neozbiljno..
ali, jedno vrijeme su imali opciju izbora komentatora, bila je opcija 0..
Steta da vise nema te opcije. Sad je samo HR, a na SK2 ima opcija SRB i SLO komentatora.. na SK2 ima cak i teletekst. Ocito je taj kanal isti za sva trzista. Samo, steta da vise nema opcije da se iskljuce svi komentatori. -
hb6791 wrote:
Ne smiju to po zakonu. -
A kako Eurosport smije kod većine pay tv providera u Hrvatskoj , bit bez hrvatskih komentatora. Jezika audia.
-
Pa hrvatska jest kao i ostale državice u okruženju banana države,sve se može i hoče samo za neke postoji zakon a za večinu ne
-
Zagor Tenej wrote:
A kako Eurosport smije kod većine pay tv providera u Hrvatskoj , bit bez hrvatskih komentatora. Jezika audia.
Razlika je dali se strani program reemitira ili se domaći emitira.SK je ''domaći'' program(registriran u HR) i on mora po zakonu mora imati komentatore na hr jeziku.Znam kad je ekipa tražila da se na NFL ostave američki komentatori(iako su meni ovi naši odlični,ali..),odgovor je bio da se to ne smije po zakonu.U krajnjem slučaju oni bi to bez problema i napravili,ne da zadovolje ekipu,nego zato šta im je jeftinije.
-
Ako je razlika u tome da li se strani program reemitira ili se domaći emitira.
Onda po toj logici neki filmski dokumentarni kanali. Kojim je sjedište van hrvatske . Mogu reći eto mi reemitramo program. Pa nismo dužni na emisije serije fimove stavljati titlove. Pa bi i oni prolazili jefitnije.
Zanima me jel netko zna da li je ES lokaliziran u drugim zemljama gde je dostupan preko pay tv providera. Mislim na šire područje o bivše države.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0