Računaju se i Slovenci
RTL
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Zagor Tenej wrote:
Četvro mjesto za ovakvu televizij na razini regije je PREVISOKO. Jedino se nadam da su samo ex yu države bez slovenaca.Jer ako se računaju i slovenci. Onda stvarno nešta nije u redu sa onima koji su rtl stavili na četvrto mjesto.
XYZ
ZGEMMA H7S 4K-HEVC LINUX STB
AMIKO DM3800
GIB - 100 cm
INVERTO ultra black single
74,9E do 45W
IZ DNA DUŠE MRZIM POKVARENJAKE I ULIZIVAČE!!!!
Oprostite za sve greške u pisanju. Hrvatski ipak nije moj maternji. Hvala. -
Nemoj gledat švabe su najjaći gledaj kradezovski hrt
-
Koji su to jadnici amteri..
Kako je danas kod mene bilo kišno .Reko idem pogledat RTL vijesti u pola sedam.
Prva tema i je bila jučerašnja pobjeda Hrvatske ulzak u drugi krug kao prvi u skupini.
I onda tu temu razvuku . A kao šlag ubace prilog od par minuta sa Dalićevim ocem. Mislim se. Po kojoj logici prilog sa ocem od izbornika zaslužuje mjesto u dnevniku i to još u praktički prvom dijelu?
A one važnije teme koj su se dogodile ovaj dan su osatavili a drugi dio emisije.
A o samom programu nevrijedi trošit rijeći. Ajde da ako Andriju i Anđelu Krizu stav u 20 sati , kada je nogomet . Al poslije Direkta opet ići sa Andrijom i Anđelkom ?!?
A imaju serije Chikago u plamenu, Rođen policajci koje puštaju ili popodne ili iza ponoći. -
Srećom ti nisi urednik na rtl
-
a kakav je rtl postao u posljnednjih nekoliko godina tesko da mogu naci goreg urednika od trenutnog
kao da zamjerno zele propasti
-
hb6791 wrote:
Srećom ti nisi urednik na rtl
Da sam ja urednik .Onda sigurno ne binavečer imali 4 epizode Andrije i Anđelke Krizu između RTL Direkt.Sigurno se filmovi ne bi prekidali sa Diretkom. Niti bi imali more rijaltija za reklamiranje sponzoruša.
Sigurno mi Dnevnik ne bi trajao preko sat vremena . Nebi pu prvih desetak minuta dnevnika trošio na : Reportažu razogovor sa ocem od nogometnog izobrnika.
Svako veće bi u 21 sat dao fim ili neku dobru seriju od 1-2 epizode. Pokušao bi se potrudit da dam i nešta sporta pa makar i domaćeg.
Bio bi pošten i rekao . Nemamo kapciteta sadržaja za RTL i RTL2 . Na dvojci vrtimo reprize repirza. Izvolite vraćamo vam koncesiju. Sve što nam vrijedi možemo stavit na jedan kanal. Izvolite tu koncesiju dajte drugima.NEMA POTPISA
-
Pa zar ima još netko da gleda domaće kanale.I KAD GUBE I KAD TUKU UVJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!!
-
Bio je kišni dan pa sam išao pgledat njihove vijesti u 18 i 30.Usput pogledao kakav im je program. A za svaku tv program lako vidiš na tv profilu mojtv .
Inaće od domaćih kanala najviše gledam hrt2 , nešta malo hrt1 i domu. A ova trash od RTLa . Mi je većine godine obrisan. U mjesec mjesec i po ga vratim da vidim jesu li se popravili. Al nema od njih ništa korisno. -
Meni je RTL 2 super po izboru serija (sitkoma) ali kad ih ne bi ponavljali 100 puta. Znači bio mi je zanimljiv u početku dok su bile premijere. RTL Kockica uveče ima već reprizirane sitkome ali recimo volim pogledati Raymonda ponekad. "Glavni" RTL skoro da i ne gledam, samo poneki film... A ni one RTL Crime, Passion i Living nikad ne gledam.
-
Meni je npr Doma koja je neki pandan RTL2 puno bolja .Mada su i oni počeli kenjat sa reprizama .Al RTL općenito pretjeruje.
Što se tiće sitcoma pratim ih najviše na Evo tv Fox Life i Fox . I
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0