Svaki dan po malo je mnogo..satm wrote:
Ovaj problem nije direktna krivica Totala ali indirektna jeste.
Neugodno iskustvo
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Svakako oko se može da pomogne čovjeku zašto ne.
p.s.
Ako bi bio vlasnik pisao bi to sa Bora Bora a ne Postojne......Vito satelitv.net/jumpto.asp?ref=index
XSAT 430, TOTAL TV HD RECORD .....antena 110 cm motor HH 120 LNB 0,2 TWIN televizor LG 50 PV 350 FULL HD i stari dobri NORDMENDE 50 Hz...... -
astp wrote:
satm wrote:
Ovaj problem nije direktna krivica Totala ali indirektna jeste.
Da baš tako
Evo jedan zanimljiv link gdje čovjek traži Total TV daljinski...
Pretpostavka da je stari pokvaren i da nije mogao doći do novog pa mu ništa drugo nije preostalo već da traži preko oglasa,ako sam fulao moj propust,ali mislim da nisam šanse za to u procentima su 90%-10%
pik.ba/artikal/4237243/total-t…lite-daljinski-upravljac/
Slažem se da treba ljudima pomoći,pristalica sam toga ali nije li malo čudno da ljudi traže pomoć preko satelitskog foruma koji ima milion tema i samo jedna glasi na ime Total TV,veoma zanimljivo,stvarno ne znam na kakvu priču će to sve izaći...Si vis pacem, para bellum -
Evo ljudi, samo da javim, kao što su jučer navečer i rekli, maloprije mi je zamijenjen SD za HD receiver. Dobio sam kao što sam i tražio u samom početku HD DVB-T, kojeg su negdje uspjeli iskopati iako ih trenutno nema za javnost. Isto tako, ovim putem bi se i javno želio zahvaliti Vitu za njegovu pomoć u rješavanju moje situacije, a i da spomenem da mi se jutros u ime Totala osobno ispričao sam direktor g. Lovreček što je svakako jedan plus od mene.
Tako da, što se mene osobno tiče, ova tema je sad završena priča i nadam se da su ovo bili svi problemi vezani uz Total.
Sad samo da još ukinu naknadu za HD prijemnik i konačno naprave normalnu listu kanala kao što ima npr. MaxTV ili barem kao TotalTV Srbija
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0