Upravo tako funkcionise.Hvala kolega dvlajkovic.Pozz
Pinned Mediaportal plugin
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
-
Jos kad bi nam fajl negdje zakacio da se ne moramo registrovati.
-
nisam znao da je potrebna registracija,mislio sam da je direktan link-zbog toga pardon..
a vidim da nema nekakvog zanimanja za ovaj plugin na nasem podrucju,tako da... -
-
-
Zasto kad pokrenem bilo sta izbaci mi prozor Recorded files, stream ne starta?
-
Plugin se oslanja na enigmin mediaplayer, pa zato prikazuje taj folder. Stisni exit na daljincu pa odaberi neki drugi servis u pluginu i probaj.AZBOX Premium HD ● ≡ W≡T≡K . play Android DVB-S2 STB
Dish 1.80m Prime focus -
Isprobao sve uvijek taj prozor dobijem.
-
Dali ovo idje na dreambox 500 HD?
I kako,jer mislim da imam i ja 1.6 Image!
Dali mogu ubacit 2.0 i koji je to?
Sad imam icvs!
Hvala -
Alibegovic.A wrote:
Isprobao sve uvijek taj prozor dobijem.
Nije stvar sto se plugin "oslanja" na enigmin mediaplyer, nego plugin koristi GUI sucelje mediaplayer-a za prikaz info bara.
Dobijas taj prozor jer ti je tako namijetena enigma.
Odi u:
Setup->System Settings->Recording and FileList
U opciju "Behavior when a movie is stopped" i u opciju "Behavior when a movie reaches the end", pa postavi na "Ask user".
Sada te nece vracati u taj prozor, nego ces dobiti "upit" sto zelis.
p.DDamir -
kisisev wrote:
I kako,jer mislim da imam i ja 1.6 Image!
Instaliraj si ovo i ono dole sto sam prikacio..restart E2 poslije naravno -
Kolega Sandokan kako prolazi instalacija ordnera mediaportal,pokusao sam preko tpm foldera ali neide?
a preko telneta sam malo slab pa isto nisam uspio,kako pise u postovima par iznad!
prvo sam ukucao komandu pa onda ubacio ordner u odredjenu putanju! -
.ipk fileove ubacujes u tmp folder i onda ih instaliras preko software managera(manuel instalation)..
ako ides po folderima,onda sa nekim FTP program kopiras "gotovi" mediaportal plugin u pripadajuci direktorij (usr/lib/e2,pyhton/Plugins/ext) -
pa jel ima mediaportal.ipk file... meni isto ne ide preko foldera i nije mi jesano preko telneta.... (sorry jos neznam)...
sa ipk je lakse u tmp folder i instalacije preko telneta ako ju neko napise ili u samom receiveru... Imam vu uno sa BVH image...
hvala:smilie91: -
kad idjem sa ftp u odgovarajuci ordner sa gotovim pluginom posle restarta enigme nemam plugina u dodatcima!
negdje grijesim al neznam gdje!
kad udjem preko feil menager na usr/lib/enigma2/pyton/plugin/exs... tamo imam folder media portal! -
dali se ovde radi o giga blue resiverima ili dreambox 500 hd isto moze?
-
Ma može Prijatelju svaki receiver, iako je vrlo vjerojatno da su možda potrebne prepravke ako koristite Alien, Azbox itd.. Sa DMM i Vu, bi trebalo da radi bez problema, možda je samo problem ako imaš 1.6 verziju image.
-
dm je 500 hd orginal,imam 1.6 image!
ovom metodom nece da instalira nista,ove ipk file nece da instalira manielno i tmb folderu!
a sta je ovaj drugi file sto si zakacio par postova iznad zajedno sa mediaportalom?
njega sam uspio imstalirat? -
dali je ovaj plugin itko uspio instalirat na 1.6 image i kako ako moze info?
hvala
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0