Imam grafičku NVidia GeForce 9800 GT koja izmeđuostalog ima i HDMI izlaz i sa HDMI kablom je povezana sa monitorom. Zvuk imam preko sistema 5.1 u sklopu audio podešavanja na PC ali monitor ima zvučnike, trebao bi i na njima preko HDMI veze da se čuje i zvuk no nema ga. U opcijama podešavanje zvuka na PC - NVIDIA High Definition Audio uopšte ne mogu da uključim opciju NVIDIA HDMI Output. Stoji informacija da nije uključeno i nema varijante da se ta opcija aktivira. Rešenje?
Problem NVIDIA HDMI Output
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Da li ti je povezan audio kablić sa matične ploče na grafičku kartu?C+,D+,E+...
-
Moraću to videti, pa se javljam.
-
Pored SLI konektora imaš dvopinski konektor za audio, tek od serije 200 zvuk ide preko hdmi bez kablića.
-
Integrisana 8200 ima isto HDMI i sad sam probao pruža se mogućnost te opcije i zvuk ide na monitoru. Inače taj kablić o kome pišete uopšte ne vidim da postoji.
-
SPDIF sa maticne ili zvucne kartice. Obicno je dobro oznaceno, 2-pinski konektor ili malo veci ako ima i ulaz i izlaz
-
King 2005 wrote:
Integrisana 8200 ima isto HDMI i sad sam probao pruža se mogućnost te opcije i zvuk ide na monitoru. Inače taj kablić o kome pišete uopšte ne vidim da postoji.
Mislim da bi ti ovaj link mogao pomoci, koji tacno model imas?
overclock.net/t/441176/guide-8…-including-creative-cards -
Na nalepnico od ventilatora piše samo "G".
-
Ne znam sta da ti kazem sem da je na skoro svim modelima konektor odma pored SLI konektora ali postoje i modeli koji ga nemaju.
U specifikaciji kartice stoji Audio Input for HDMI: SPDIF, tako da bez kablica ne moze zvuk preko hdmi.
Ako te ne mrzi okaci sliku. -
Mislim da na kartici postoji taj mali dvopinski konektor kao što je označen i na slikama sa sajta što si postavio, ali nisam siguran da mogu da ga nađem na ploči(Gigabyte).
-
-
Jbga pošto nisi naznačio ja i na ovoj slici koju si postavio ne vidim na ploči gde je to. ?
Omatorio pa oćoravio.
-
Evo ga ...
2X VU+ZERO
Fuba 90 cm dish
39.0 E-28 E-23.5 E-19 E-16 E-13 E
Centar 19 E -
-
treba da ima...2X VU+ZERO
Fuba 90 cm dish
39.0 E-28 E-23.5 E-19 E-16 E-13 E
Centar 19 E -
Pogledaću. U tom zadnjem slotu mi je ubodena SkyStar HD2 kartica pa možda od nje nisam to video.
-
Na ploči piše SPDIF-O kao na slici, ali nema konektora gde kablić da se ubode. Ima pored CD-IN sa 4 stopice, ali to nije taj koji mi treba.
-
Da ne otvaram novu temu. Koju grafičku sa dva HDMI izlaza preporučujete, baš zbog povezivanja monitora i televizora, sa dva HDMI kabla?
-
Ih druže, to kao da si pitao "koji mi auto preporučujete"
Sve zavisi šta želiš od te kartice, neko profi stono izdavaštvo/video obrada, igranje najzahtevnijih igara, ili si nezahtevan/office korisnik... tu je bitno i koji komp imaš, koji video slot... na tvom mestu bih uz saznanje za šta ti treba od navedenog, odredio cenovni rang, pogledao na itsvet-u šta se nudi za te pare, a onda na specijalizovanim forumima pročitao iskustva vlasnika. Pa kada suziš izbor na par komada, linkuješ ovde da ti neko sa iskustvom u korišćenju istih da savet
Pozdrav. -
Znači da uprostim. Bilo koja oko 100 E da ima dva HDMI izlaza koji bez problema šalju i sliku i ton.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0