Pinned MainConcept Decoder Pack i podesavanje istog
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Evo malo sam testirao, par ovih najzastupljenijih video kodeka i sve je to, što se kvaliteta slike vrlo slično. Sinu sam rekao da menja kodeke, ja nisam znao koje je stavljao i kad sam seo ispred monitora nisam bio siguran i nisam mogao da pogodim koji je u pitanju. Znači svi oni su tu negde i jako teško može, sa adekvatne razdaljine od monitora, da se pogodi koji je i primeti bitna razlika.
-
Razlika primetna iz studija kada se daje likovi i to na 24 monitor sa 3 m a da ne pricam sa 42 i 50 inca tv
-
Ok, te priče s kvaliteom slike uglavnom završe pod subjektivnim kapom, no MC zaista savršeno radi svoj posao. Za poštenu usporedbu, vjerojatno je ok probati na tzv. "game ili PC mode" jer bi tu post-processing od tv-a trebao biti minimalan, no na nekima se niti onda ne može isključiti. Problem je u tome da dva alogritma koji napadaju istu sliku ne završe posao na dobar način, ali to nije MC problem.
-
Commando, na 27" monitoru se to jako teško vidi sa 2-3 metra, o tome ja pišem.
ps. Ili sam ćorav zbog godina.
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0