Mlada reprezentacija SRBIJE JE PRVAK EVROPE DO 19 GODINA U FUDBALU !!! Odlucujuci gol postigao je Lukovic u 57 minutu posle sjajne asistencije Mitrovica !!! SVE CESTITKE !!!
Srbija Prvak Evrope !!!
This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.
-
-
Svaka čast.
-
Mitar Miriccccc u Litvaniji..2X VU+ZERO
Fuba 90 cm dish
39.0 E-28 E-23.5 E-19 E-16 E-13 E
Centar 19 E -
CESTITKE I OD MENE, STO JE POSEBNA POGOTOVO KAD JE 1. PUT U ISTORIJI TROFEJ OSVOJEN....
-
@ Novi SF Administratori: ZASTO SE NEBRISE OVA TEMA ? ZNATE MENI BRISATI I RECI DA MOZE DOCI DO POLITIZACIJE, EVO MOZE I U OVOM CLANKU, ZATO HOCU DA BACITE OVU TEMU U SMECE !!! HVALA !Nek smo vazda puni Bosne, a Bosna puna nas !
-
Čestitke Srbiji''У срећи се не треба гордити, као ни у несрећи очајавати, а ја увек додам, и увек треба волети ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ!'' Љуба Тадић
-
rudibudi wrote:
@ Novi SF Administratori: ZASTO SE NEBRISE OVA TEMA ? ZNATE MENI BRISATI I RECI DA MOZE DOCI DO POLITIZACIJE, EVO MOZE I U OVOM CLANKU, ZATO HOCU DA BACITE OVU TEMU U SMECE !!! HVALA !
Kolega ovo je Sport najvaznija sporedna stvar na svijetu a zove se FUDBAL !!! ukoliko ti ovdje prepoznajes bilo kakav oblik politizacije onda nesto sa tobom nije u redu! -
čestitke susjedi
Volim,Volim,Volim "VOLIM SARAJEVO" -
Kao prvo cestitke,ogroman reziltat
Kao drugo,nema potrebe za brisanjem,nikakve veze sa politikom ovo nema. -
-
Cestitke komsijama....Nesto me zanima kako to da Srbija uvjek ima dobre mlade reprezentacije a ti isti igraci ne budu dio uspjeha seniorske reprezentacije
-
rudibudi,
Za sad ne vidoh nikakvu politizaciju ove teme. Ako se krene u tom pravcu, biće sprečeno. -
Nova zlatna generacija :thumbsup:
-
Čestitam mladim sportskim snagama iz Srbije na izvanrednom uspjehu.
Čim se talenti pojave na sportskoj sceni, odoše trbuhom za kruvom, zato ih nema u seniorskoj konkurenciji.
Pravi sportisti nikad nisu imali veze sa politikom.
Sport nadahnjuje i oplemenjuje dušu. -
Cestitke mladim momcima na ogromnom uspjehu.
Samo tako dalje i za par godina bit ce mozda i boom u seniorski konkurenciji.Dreambox7020
Dreambox 800se
Neotionbox501
Samsung DSR9500Viaci2x-u penziji
Motor Strong HH120
Tanjur90-lnb-Humax0.3
Wave Frontier T90 42E,39E,31E,28.2.E,26E,25.5E,23E,19E,16E,13E,10E,9E,7E,4.8E,3.0E,0.8W,4W,5W,8W
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Tags